Nemam perionicu, ne volim da plaćam skupo, ali jednostavno mi se čini da nema računice ni sa tom cenom.
Do skoro je bilo ovde u kraju 1000 din, sad je 1200. Da čovek ne pere sam i da nije njegov lokal, ne znam kako bi mu se isplatilo.
Nemam perionicu, ne volim da plaćam skupo, ali jednostavno mi se čini da nema računice ni sa tom cenom.
Jos kad bi imali neku samousluznu gde bi dozvolili/bilo ok da se kod koriscenja aktivne pene koriste sopstvene mf,sundjeri ili rukavice…sebekkg je napisao: ↑27 Jan 2024, 12:57Odradi dva puta penu. Prvo pena, nek ostoji malo da uhvati prljavstinu. Onda ispereš pa ponovo pena. Samo onda dobra mf krpa za pranje i istrljaš auto dok je pena na njemu i lagano. Ako hoćeš da ipak imaš manje rada onda mora blago poliranje, pa keramika da bi ti bilo dovoljno da samo koristiš penu i ispiranje, bez krpe.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Da, zamisli da si vlasnik perionice, gde se vreme naplaćuje, a neko ti dođe i detaljiše...GiDrA je napisao: ...bas jadno...
Nemaš razloga, ja to radim što kažu i ostali predveče kada nema ljudi ili ako ubodem da je prazno kad je neki praznik. Ako je gužva i ne svraćam da perem osim ako je baš nešto neophodno.GiDrA je napisao:Mislio sam jadno, u smislu moj osecaj da bi se jadno osecao… inace odlazim i u 23:00 i 23:30 pa se nisam usudjivao da to odradim, i ako bukvalno od 6-7 linija (boksova) budu zauzete mozda 1-2 linije.
Ja se stresiram i oko prskanja sopstvenog onog za insekte, da ne pravim neku potencijalnu guzvu, dok deluje 1-2 minuta…
Pa cak sam i to mislio, ubacim zeton bzvz i dok traje to da odradim sa rukavicom.
Cak sam uzeo i neku kao palicu na koju sam navukao rukavicu za pranje, da mogu krov ceo da dohvatim, a da se pritom ne bih ceo umazao u aktivnu penu od vrata, bokova itd.
Nisi valja kliknuo?sebekkg je napisao:Beži od ovoga. Kakva crna krpica za 100 dinara koja ima "efekat" poliranja.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk