Blok motora za X3?
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Blok motora za X3?
Drugaru je potreban novi blok motora za BMW X3 2.0d 163KS. Da li vredi to kod nas negde traziti ili je potrebno uvesti? Kontam da je komplikacija oko uvoza i papirologije..
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Blok motora za X3?
Kada sam video ime teme, presekao sam se...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
+1
@Igor
Treba proveriti da li je isti blok kao i na drugim BMW dizelima od 2l, verovatno jeste, pa onda pojuriti sa nekog havarisanog. Mislim da je uvoz ipak realnija opcija.
Sent using Tapatalk
@Igor
Treba proveriti da li je isti blok kao i na drugim BMW dizelima od 2l, verovatno jeste, pa onda pojuriti sa nekog havarisanog. Mislim da je uvoz ipak realnija opcija.
Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 24 Dec 2012, 19:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Mozda moze da se nadje i na nekom od nasih otpada. Taj blok nije samo za X3, vec i za ostale modele tog godista.
Na netu ima dosta brojeva BMW-ovih otpada pa neka krene u potragu.
-
Mislili ste da je od Texonje?
Znaci trebalo bi da pasuje iz bilo kog modela, samo da je iste snage.. OK.. Probacemo prvo ovde negde..
A presao je 105 hiljada.. Kupljen ovde u Srbiji.. Samo je odjednom poceo da guta antifriz a nigde nije curio..

Znaci trebalo bi da pasuje iz bilo kog modela, samo da je iste snage.. OK.. Probacemo prvo ovde negde..
A presao je 105 hiljada.. Kupljen ovde u Srbiji.. Samo je odjednom poceo da guta antifriz a nigde nije curio..
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
...to je dijagnoza digtunga glave, ili same glave (pucanja), jeste li vi proverili da je puko bas blok, mozda od mraza...

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Moguce da je samo dihtung u pitaju. Ima i tu posla, ali svakako dosta manje ce da kosta nego novi blok.
Presao samo 105 hiljada, koje je godiste, jel skoro izasao iz garancije, jel je drugar kontaktirao BMW?
Nesto mi je sumnjivo za BMW da na toj kilometrazi pukne blok.
Presao samo 105 hiljada, koje je godiste, jel skoro izasao iz garancije, jel je drugar kontaktirao BMW?
Nesto mi je sumnjivo za BMW da na toj kilometrazi pukne blok.
Proverite na netu, mozda je isti blok kao za ostale 2.0 dizele, posto ima razlicitih snaga, a ne verujem da su samo periferije drugacije.
I jel sigurno blok?
I jel sigurno blok?
Pu, pu, pu... Sikteeeer baksuzi! :-P
sent from my HTC Sensation
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
imas ti jos dosta do 100.000km 

Pda imaš da se navozaš ihaj
Verovatno su ljudi utvrdili da je blok, mada je on zadnja solucija kod takvih simptoma.

Verovatno su ljudi utvrdili da je blok, mada je on zadnja solucija kod takvih simptoma.
-
Pukao je blok, kod majstora je auto vec jedno vreme, mnogo pre ovih minusa.. Auto je 2007 (decembar) godiste.. Nisu kontaktirali BMW jer znaju da ce kod njih popravka da kosta mnogo mnogo vise..
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Jbg desava se, npr VW grupaciji su pucale glave na 2.0 TDI i pre 100.000km.. 

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
ja sam cuo za. vw 2.5 TDI da je glava problem, zna li se uzrok pucanja kod ovog BMW- a konkretno

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Kod VW-a je i na 2.0 TDi PD motoru glava bila problem...