Evo moje price.
Nikad bilderana. Jednom sam u teretanu otisao, pre neke 2 godine i podigao iz benca oko 110kg.
Sujetni bilderana tipovi su poceli sa pricom kako uzimam sve i svasta, samo sam se slatko
Moje vezbe, od kad sam poceo da treniram karate u sedmoj-osmoj godini, pa narednih 20ak godina.
Sklekovi - uski, siroki, sa spojenim dlanovima, na pesniciama, sa pljeskanjem dlanovima napred i pozadi, noge na stolici, na jednoj ruci. Nikad vise od 10 u seriji. Tokom bombardovanja sam radio 1000 sklekova u toku celog dana, tad sam imao 17 godina, idealno vreme za razvijanje. Sada ih radim 200 nedeljno, ne mogu vise zbog povredjenog kolena. Pre toga neko vreme nisam radio zbog obaveza, ali je bilo oko 500 nedeljno. Sklekovi su za mene svetinja, majka svih vezbi.
Trbusnjaci - ruke na grudima, ruke na vrati, ruke na vratu i cik-cak, "pandurski" kad se i noge i trup podizu, podignute i ispruzene noge a torzo podignut pod uglom 30-45 stepeni.
Nikad vise od 20 u seriji za ove lakse, ili vise od 10 u seriji za ove teze.
Sada radim 300-500 nedeljno. Ranije oko 1000. Poslednjih 5 godina imam klupu za trbusnjake, nije ona kosa, vec oblika cirilicnog slova "p".
Ledjnjaci - ruke na glavi, maksimalno istezanje. Dobro za ledjne misice, "izvacenje" trbusnjaka - imam 4 reda sa 2 plocice, sto mi je i bio cilj sve ove godine. Fazon Kodija iz Bejvoca :lol: Nikad vise od 10 u seriji. Oko 200 nedeljno. Ranije 500-700.
Trcanje - brzo, sa promenom pravca, sa promenom ritma, dugoprugasko. Najcesce 5-10km.
Zbog kolena sada ne trcim.
189cm, 85kg. Jadem i pijem sve
Vise sam za old school sistem vezbanja, ne treba mi teretana, dok ne boli i dok telo ne drhti, i dok ne pomislis da ces umreti - to nije to.
Okacio bi neku sliku ali da ne budu prozivke da sam kao one tinejdzerke sa fb