Ratna tehnika
Re: Ratna tehnika
Ucesnici na Strong europe tank challenge
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Pitam se samo zasto vise preferiram ovaj dogadjaj...
Sent from my HTC Desire 825 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 825 using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Amerika je puna korupcije na visokom nivou. Verovatno je i F35 doziveo to, ko zna ko se sve ugradio i sta je tu bilo.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Ne verujem da ne plaćaju ništa. tj, možda je AP u paketu sa članstvom u NATO.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Znam da su se zalili da ih kosta Boga oca. Kukali su jos 2001. godine. Tad sam u Keckemetu razgovarao sa jednim Slovencem, pilotom. Zalio se da ni carape ne dobijaju, sve je islo austrijancima. Cifra je, ja mislim, objavljena kasnije, 2007 ili 2008. Zaboravio sam vec, davno je to bilo. U to vreme sam jos i pratio koliko-toliko price i traceve iz okoline.
Sent from my SONY EXPERIA
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150
Po sadasnjim tracevima ne placaju nista, tacnije placaju samo ako dodje do intervencije Madjara..
Eto vidis, znao sam da su im ausrijanci radili air policing, nisam ni znao da su se prebacili na madjare...
U sustini sve clanice nato koje nemaju sopstvenu nadzvucnu i druge drzave im cuvaju vazduh, ne placaju nista za to. Harac za samo clanstvo se placa naravno ali to placaju i oni koji imaju supersonike.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150
Austrijanci su muke mucili sa svojim "Tajfunima", silni skandali i muljanja oko nabavke, odrzavanje itd.. Dosli su do toga da su skidali delove sa novih aviona da bi mogli da odrzavaju par komada u letnom stanju..Posle i prizemljeni svi bili. Nesto kao kod nas sa genijalnim poslom remonta 2008e kada su Sule i kompanija ugovorili remont sa Rusima bez servisne podrske posle remonta
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Oho, okaceni Maverici
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...