Obrazovanje i školstvo
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Obrazovanje i školstvo
Znaci situacija na Ekonomskom se blizi usijanju. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Re: Obrazovanje i školstvo
Prilicno, ne smem ni da zamislim sta ce biti za 5-6 godina kad im ponestane studenata, kakvu ce onda tek politiku uvesti...
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Laki šta si po zanimanju?
Izvinajvam se ako je off, neka se briše
Izvinajvam se ako je off, neka se briše

El inzenjer energetike. Uz malo srece za nekih mesec dana dr. nauka (da ne ureknem jer nisam siguran kako ce sve proci
).

- Captain Slow
Me too
.
Dipl ili ne, BG ili NS?

Dipl ili ne, BG ili NS?
Dipl/Master ko sta voli u NS
A doktorat sam radio u Lozani.

- Captain Slow
Nije isto dipl i master, bar na BU nije.
U BG-u je po starom 5 god dipl (ja sam po starom programu), po Bolonji (koja je srozala ETF na nivo osrednjeg fakulteta i sad svako može da ga završi)
je 4 god dipl, master + još jedna godina.
Bio sam i ja preko, sve ukupno 4 godine, ali sam se vratio, a nije nemoguće da ću da palim već dogodine ponovo.
Na žalost
U BG-u je po starom 5 god dipl (ja sam po starom programu), po Bolonji (koja je srozala ETF na nivo osrednjeg fakulteta i sad svako može da ga završi)
Bio sam i ja preko, sve ukupno 4 godine, ali sam se vratio, a nije nemoguće da ću da palim već dogodine ponovo.
Na žalost

Sada nije isto ali kad sam ja zavrsavao to je bio dzumbus
Razlika je bila sto si za master morao da objavis rad na konferenciji ILI da platis 10 ili 20 000 din
Objavio sam rad pa sam dobio master, ali sustinski je isto jer bih svakako kasnije i Dipl mogao prebaciti na master, posto su studije bile 5god.

Zbog ovog nadobudnog stava su mi ETF-ovci oduvek isli na pajuCaptain Slow napisao:Nije isto dipl i master, bar na BU nije.
Na žalost

Nista licno ali prvo sto vas tamo nauce je da ste neka "visa rasa"

Nisi o tome pricao sa nekim pravnikom,nama profesor na predavanjima kaze bukvalno da smo mi iznad drugih fakulteta jer vrsimo bozansku duznost i delimo pravdu (mislim da ovo ima cak i u nekoj knjizi). A da na gradjevinskom zidaju nesto ciglama,na poljoprivrednom nose gumene cizme itd dok pravnici lepo nose svilena odela 

Nama su na faxu govorili da ko nije za masinstvo i tehniku moze uvek da predje na Pravni.
Pa iskompleksirane budale koji pokusavaju da svoje komplekse i frustracije ugradjuju u karakter studenata.
Sto je najgore, u tome cesto i uspevaju.
Sto je najgore, u tome cesto i uspevaju.
- Captain Slow
Na šta ti tek onda idu beli mantiliFloyd napisao:Zbog ovog nadobudnog stava su mi ETF-ovci oduvek isli na paju
Nista licno ali prvo sto vas tamo nauce je da ste neka "visa rasa"

Ne shvatam lično, opleti slobodno, ali ostaje činjenica ono što sam rekao a ti boldovao.
A ni za profane na mom faxu nisi u pravu, bar ne za sve
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Samo ti, umesto teze, piši po forumu.Laki021 napisao:El inzenjer energetike. Uz malo srece za nekih mesec dana dr. nauka (da ne ureknem jer nisam siguran kako ce sve proci).

Svašta su nama pričali po fakultetima, pa posle čovek shvati da to nje baš tako.Heinz napisao:Nama su na faxu govorili da ko nije za masinstvo i tehniku moze uvek da predje na Pravni.

Širim haos!
methane.master napisao:Samo ti, umesto teze, piši po forumu.Laki021 napisao:El inzenjer energetike. Uz malo srece za nekih mesec dana dr. nauka (da ne ureknem jer nisam siguran kako ce sve proci).
![]()
Tezu sam juce predao, sada mogu samo da se molim i piskaram po forumu