Ako je onaj razlog na koji sumnjam, onda ti grejanje i ne treba(iz tebi nebitnog razloga)

Ako je onaj razlog na koji sumnjam, onda ti grejanje i ne treba(iz tebi nebitnog razloga)
Hahahaha...da ja sam majmun pa ne znam,imam svega 16 godina radnog staza i isto toliko putovanja na radno mesto koje je udaljeno od 30-50 km od mesta stanovanja,pricaj mi o tome(koliko ti imas od togaDay Walker napisao:eee druze moj, pa nemas ti pojma o cemu pricas...daka napisao:Ti druze stvarno pricas kojesta(prvo asovcic ,pa sad i grejanje)...Day Walker napisao:benzinca iskljucis, pa ukljucis kad se razladi auto..
Jesi se ti nekad stvarno zaglavio negde nekad i usput smrznuo,a da to nije bilo na tvom parkingu???
Ako mislis da si jedino ti prosao vojnu obuku, jedino ti zaglavio ili smrzao negde, grdno se varas..
A pre svega, ASOV je iz vise razloga bolje drzati u kolima:
-manje mesta zauzima
-lakse je njime manevrisati
-mozes ga zavuci ispod automobila
-mozes pesaciti sa njim
Sto se tice benzinca, da imao sam bas Astru i bas sam sa njom bio mnogo puta zavejan (iz tebi nebitnog razloga), i da mozes ga slobodno iskljuciti na par minuta, nece mu se nista desiti, posto se motor sigurno nece razladiti za to vreme..
Pogledaj da li ti nesto odgovara iz ovog asortimana.nuk napisao:Dobro, shvatili smo
Salu na stranu, da li neko ima predstavu gde mogu da kupim malu klasicnu lopatu, ista je kao klasicna samo umanjena. One na rasklapanje i plasticne me ne interesuju
sent from my brain using the force..
Ovo je opcija koja mi nije pala na pamet, tako ce i biti ako ne nadjem tu manju.Saša napisao: Idi u bilo koju gvožđaru i kupi najobičniju metalnu lopatu sa drvenom drškom. Skrati dršku na pola (ili koliko ti već odgovara da možeš da je ubaciš u auto) i eto najboljeg rešenja. One male lopatice/ašovčići nisu nizašta, otpadaju leđa od njih, a ni ove velike plastične za sneg nisu ništa bolje. Kada se negde ukopaš možeš samo da plačeš sa takvom lopatom, dok ona metalna ("zidarska", regularna) čisti i tamo gde je dobro ugaženo ili zaleđeno. Sa takvom nema brige, iskopaćeš se sam bilo gde da bude nekog problema...
Ima ovde svega, ujutru pravac uradi sam, brikolaz i wobyhaus pa gde sta najem.dragvorl napisao: Pogledaj da li ti nesto odgovara iz ovog asortimana.
http://www.wobyhaus.co.rs/proizvod_list ... I%20MOTIKE
paja napisao:Mislim na njegove gabarite. U sećanju mi je ostalo da je tenk užasno širok. Toliko širok da imam utisak da ne može da prođe kroz rampu.