Beograd
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Beograd
Hahah 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ahahahah
Hahaha, pokidah se! 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ja isto kad sam pročitao nečiji lapsus, mislim da je shonenk na drugom forumu preimenovao Gospodara Vučića u Aleksandra Vučića. 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Smem da se kladim da taj gospodar nije imao ni blizu vlasti kao ovaj danas.
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Ahaha bravoooo....
Nego, pohvala za jkp Pogrebne usluge, centralno groblje je bilo toliko zapušteno da to nije normalno, iznenadio sam se kako je čisto, stavljena nova ograda u I. Joba, u krugu vrvi od radnika koji šljakaju, baš sam prijatno iznenađen, upravnik lično išao samnom do parcele radi procene radova, mladji lik inače...utisak kvari gospoDža u administraciji koja je iz one nekadašnje ekipe, mada je i ona bila ljubazna.
Po prvi put sam nešto uspeo na vreme i bez nervoze da završim, jeste malo bizarno ali zadovoljan sam!

Nego, pohvala za jkp Pogrebne usluge, centralno groblje je bilo toliko zapušteno da to nije normalno, iznenadio sam se kako je čisto, stavljena nova ograda u I. Joba, u krugu vrvi od radnika koji šljakaju, baš sam prijatno iznenađen, upravnik lično išao samnom do parcele radi procene radova, mladji lik inače...utisak kvari gospoDža u administraciji koja je iz one nekadašnje ekipe, mada je i ona bila ljubazna.
Po prvi put sam nešto uspeo na vreme i bez nervoze da završim, jeste malo bizarno ali zadovoljan sam!

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
"Od kolevke pa do groba deli vas ulica Ignjata Joba" 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jes' vala, pisalo na asfaltu u Ignjata Joba, kačio ja sliku.
Inače, i treba ta groblja da dovedu u red, da časte za svakog skinutog sa budžeta... I Rakhil da časti...
Inače, i treba ta groblja da dovedu u red, da časte za svakog skinutog sa budžeta... I Rakhil da časti...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Inače "gospodar Vučić" je Toma Vučić Perišić, te je sublimirao oba današnja lika u sebi 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Rakhil častio Beograd-put za onu rupu u Karađorđevoj.nuk napisao:Jes' vala, pisalo na asfaltu u Ignjata Joba, kačio ja sliku.

Jadan Toma Vučić-Perišić u grobu se prevrće.starac vujadin napisao:Inače "gospodar Vučić" je Toma Vučić Perišić, te je sublimirao oba današnja lika u sebi

Širim haos!
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Mogu da se kladim da je dr Nebojša Stefanović kupio stan u gospodara Vučića...da se nađe 

Tačnije postavljen je neki privremeni. Verovatno je odvaljen prethodni.Paja napisao:
Na dnu S Sremčevića su jutros menjali stub.