Moze, i jeste problem da se spakuje. Danas mi drugar kaze da treba nesto da se rezbari i posle dihtuje zivom gumom tako da verovatno odustajem. On mi kaze da xenon bolje obasjava put, a da je ovo odlicno za dugo, i stvarno impresivno deluje.
Sve je to tacno. I da zivot nije fer i ostalo. Sa tim sto ovde nije fer za najosnovnije stvari, gde je potrosacka korpa skoro 3 puta veca od minimalca. Ali o kojoj kafani pricas? E da je do kafane. Ljudi dolaze u situaciju da li ce da plate racune, kupe hranu ili poprave auto. Ali zna se sta je prece, naravno auto i dalje ostaje neispravan. A kafana i uvek lepa garderoba je odavno luksuz za mnoge. Ma koliko da je nekim snobovima to neshvatljivo. Lako je kad si momak, pa nemas kredit, komunalije i ostalo. A imas prosecnu srpsku platu i trosis samo. A mozak na otavi.
A zamisli da imas tu prosecnu srpsku platu ili manju, a zena ti ne radi ili radi za 20000 kao masa ljudi. I imas komunalije, ratu za kredit koji si uzeo da bi sredio to gde zivis, pa vrtic za decu, hranis cetvoro usta, pa tu decu moras i da obuces...ne da bi vozio to sto imas , a sto ti treba kao ne znam sta.
A u tim uslovima i Yugo je skup za odrzavanje kao đavo. I svako ko ima malu decu, zna koliko je bez auta tesko.
Za razliku od nekih ovde, ne dajem sebi za pravo da sudim onima koji zive gore od mene. Da bi nekome sudio i drzao slovo, taj neko bi morao da bude socijalnog statusa, makar kao ti. A kao nikaragva da se sprdas sa time, za to nemam reci.
Poslednja izmena od TDI u 24 Nov 2015, 12:27, izmenjeno 1 put ukupno.
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
McGruja napisao:To nije tačno, kakve veze status ima sa zakonom?
Jel hoces tehnicki ispravan auto, to kosta. Npr. Ja ne mogu da verujem sta me pitas, a ja sam jos luđi sto ti odgovaram.
Dw,
Prosek u Srbiji je 45000 dinara. I ti od od 45000, plati komunalije, ratu za kredit, hrani porodicu, plati vrtic, zivi i odrzavaj Yuga. Mnogo tesko. A zamisli da imas manje od proseka sto mnogi imaju.
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој