Slatkiši & čokolade & kremići :)
Re: Domaći proizvodi
Bela 'strana' u Linoladi ima 10%, a 'crna' oko 13% lešnika. Mora da ima i u Eurokremu u obe boje, samo ne znam koliko...
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Danas sam radio uporedni test nemacke i italijanske nutelle 
Ukratko, italijanska je ubedljivo pobedila...

Ukratko, italijanska je ubedljivo pobedila...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kakva bre sad italijanska?
Šta je sledeće? Portugalska? 

Širim haos!
Pa Italijani su izmislili Nutellu, zar ne?
... a sirimo vidike, sirimo. Zasto da ne test i neke portugalske?
... a sirimo vidike, sirimo. Zasto da ne test i neke portugalske?

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
More mene interesuje Francuska ... oni su poznati kao dobri kuvari - da li im je i Nutela na nivou? 

Nije losa francuska ali italijanska je bolja. Neznam sta francuzi stavljaju unutra jer se bukvalno presijava...valjda ima vise ulja 

I ova nasa se presijava i svetlije je boje (uz izrazenu aromu lesnika).
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne znam samo sto se toliko potencira toliko da ako nesto nema xy posto necega onda je to bez veze. Eto, peobao sam i jedno i drugo i vise volim aromu EC, iako ima manje lesnika. Ukusi su jednostavno razliciti. Neko voli crnke, sto ne znaci da su plavuse lose, neko voli kad ljulja, neko kad zulja, primera je mnogo.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
OK, vise volis aromu Eurocrema.
Ali ajde probaj Linoladu sa 3% i Linoladu sa 13% lesnika i onda kazi da vise volis ovu sa 3%
Ali ajde probaj Linoladu sa 3% i Linoladu sa 13% lesnika i onda kazi da vise volis ovu sa 3%
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Tacno.dragvorl napisao: Ukusi su jednostavno razliciti. Neko voli crnke, sto ne znaci da su plavuse lose, neko voli kad ljulja, neko kad zulja, primera je mnogo.
Recimo, pijem vina.
Svidi mi se vino i kaze covek: "Znas, po Parkerovoj skali, to i nije neko vino".
Ma boli me... Meni se svidja, pa makar bilo i najgore ocenjeno.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Probao sam Linoladu bas zbog ove price na forumu i nisam bas nesto lud za njom.Texonja napisao:OK, vise volis aromu Eurocrema.

Nije poenta u tome da bude neko lud za njom, već da li je 'osakaćena' Linolada bolja od 'regularne'. Da li se nekome generalno više sviđa Linolada ili Eurokrem je nebitno, s obzirom da je reč o ukusu i navici.
Da sastav pravi razliku (i te kakvu) sam i sam ukapirao kad su kod nas prešli na osakaćenu Linoladu. Kupio sam teglicu kao i obično, probao i odmah prestao da jedem. Tek naknadno sam na netu saznao informaciju o promenjenom sastavu i smanjenoj količini lešnika, tako da se nisam istripovao, već je razlika zaista ogromna (posle sam to video i na ambalaži).
Da sastav pravi razliku (i te kakvu) sam i sam ukapirao kad su kod nas prešli na osakaćenu Linoladu. Kupio sam teglicu kao i obično, probao i odmah prestao da jedem. Tek naknadno sam na netu saznao informaciju o promenjenom sastavu i smanjenoj količini lešnika, tako da se nisam istripovao, već je razlika zaista ogromna (posle sam to video i na ambalaži).
^^ Upravo to sam pricao, ali nisam imao volje da opet pisem isto. Oni porede razlicite proizvode, a mi pricamo o identicnom samo sto je jedan namerno osakacen.
Sad sam pogledao teglicu juhu krema, pise da ima tacno 12 lesnika unutra.
Nije mi los krem, nije tako sladak kao eurokrem, i vise mi odgovara.
Nije mi los krem, nije tako sladak kao eurokrem, i vise mi odgovara.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Nemam toliki fetis da jurcam i trazim % necega u hrani, a i inace ne konzumiram na kile kremove. Nemam problem sto neko gleda, ali kad mi neko napise da je nesto djubre to mi je malo onako bezveze, narocito jer se radi o hrani.fq400 napisao:Nije poenta u tome da bude neko lud za njom, već da li je 'osakaćena' Linolada bolja od 'regularne'. Da li se nekome generalno više sviđa Linolada ili Eurokrem je nebitno, s obzirom da je reč o ukusu i navici.
Inace moj odgovor je bio na ovaj post, konkretno.
MilisaV napisao:euro krem je teško đubre naspram nutele. ek ima 3% lešnika naspram nutelinih 12%. takođe ima i manji sadržaj mleka. u srbiji nema krema koji ima više od 3%, često je to manje. najbolji krem sam video u idei neki k plus imao je 13% lešnika i veliki procenat mleka. pravi se u nemačkoj.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2