Mobilne telekomunikacije
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Mobilne telekomunikacije
Danas sam video pomenuti Android 4 kod druga na Arc S-u, imamo isti aparat.
Arc S-u se otkljucava povlacenjem sa leve na desnu stranu preko ekrana, dok je na ICS isto tako, ali u suprotnu stranu se ukljucuje kamera.
Na ICS-u kad neko zove pored odbijanja poziva povlacenjem preko ekrana odozno na gore pojavljuje se odredjeni broj tekstualnih poruka koje se salju onom ko zove. To ima veliki broj telefon, na Nokijama je bilo pod "reject call with sms", tako nesto ..
Prvi utisak je da je telefon ergonomicniji, brzina ista.
Drugu je apdejt trajao oko 30-40minuta, telefon je povezan sa racunarom.
Arc S-u se otkljucava povlacenjem sa leve na desnu stranu preko ekrana, dok je na ICS isto tako, ali u suprotnu stranu se ukljucuje kamera.
Na ICS-u kad neko zove pored odbijanja poziva povlacenjem preko ekrana odozno na gore pojavljuje se odredjeni broj tekstualnih poruka koje se salju onom ko zove. To ima veliki broj telefon, na Nokijama je bilo pod "reject call with sms", tako nesto ..
Prvi utisak je da je telefon ergonomicniji, brzina ista.
Drugu je apdejt trajao oko 30-40minuta, telefon je povezan sa racunarom.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ocekuj i ti apdejt uskoro.
Xperia serije proizvedene u 2011oj uglavnom, imaju nekih problemcica za koje se resenje ceka bas sa ovim apdejtom, i ja jedva cekam
TT post
Xperia serije proizvedene u 2011oj uglavnom, imaju nekih problemcica za koje se resenje ceka bas sa ovim apdejtom, i ja jedva cekam
TT post
Ti gore pominjani ZTE telefoni deluju primamljivo na papiru. Ne znam kakvi su u eksploataciji.
Meni je za oko zapao skate, mislim da se tako zove, ima prilicno komotan ekran 4,3 incha. Jedino me brine sto je procesor mozda slab za tu rezoluciju "samo" 800Mhz, a nema GPU.
Meni je za oko zapao skate, mislim da se tako zove, ima prilicno komotan ekran 4,3 incha. Jedino me brine sto je procesor mozda slab za tu rezoluciju "samo" 800Mhz, a nema GPU.
Skate ima GPU, cini mi se od 200mhz, imam dva komada nesto jace od mesec dana, placeni 130 evrica sa mesec dana garancije.
Radi sve sasvim dobro, ne super ali i vise nego dobro, brz je, ja sam ih rutovao, i ubrzao tako sto sam ih olaksao od nepotrebnih app.
Baterije drzo dobro, ako ga ne cimas i 4-5 dana, normalno 2 dana je ocekivano.
Od zamerki bih izneo los video, foto je pristojan.
GPS radi solidno, tu se malo oseca da mu fali procesorske snage, 3d igrice sljakaju dobro.
Wifi sam koristio u inostranstvu obilno.
Ne svidaj mi se osecaj sa glat folijom, tako da bih insistirao da nadjem matiranu, kad ovu budem hteo da promenim...
Od problema ljdi su imali neku gumicu koja hoce da spadne ida zapusi mikrofon, i to se lako resava, inace na mojima je sve super...
Radi sve sasvim dobro, ne super ali i vise nego dobro, brz je, ja sam ih rutovao, i ubrzao tako sto sam ih olaksao od nepotrebnih app.
Baterije drzo dobro, ako ga ne cimas i 4-5 dana, normalno 2 dana je ocekivano.
Od zamerki bih izneo los video, foto je pristojan.
GPS radi solidno, tu se malo oseca da mu fali procesorske snage, 3d igrice sljakaju dobro.
Wifi sam koristio u inostranstvu obilno.
Ne svidaj mi se osecaj sa glat folijom, tako da bih insistirao da nadjem matiranu, kad ovu budem hteo da promenim...
Od problema ljdi su imali neku gumicu koja hoce da spadne ida zapusi mikrofon, i to se lako resava, inace na mojima je sve super...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Imali smo, nismo znali ...
bane valjevo napisao:
Sim kartica 95 maraka??? Secam se da je drug u 8. razredu sada davne 2001 godine doneo Nokiu 3220, i da smo ga svi gledali kao vanzemaljca...
Malo si pomešao vremena, 3220 je izašla čini mi se 2004. godine čini mi se... ekran u boji,sija sa strane kad zvoni,jel' da?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ne, nije... Onda mora da sam pomesao... Sad cu da ga potrazim, jos uvek ga se secam kao da je juce bilo... Na njemu sam prvu Zmijicu odigrao... 
Edit Nokia 6185, mislim da je to ta, secam se da je imala antenu, da je bila sacuvaj me Boze debela...

Edit Nokia 6185, mislim da je to ta, secam se da je imala antenu, da je bila sacuvaj me Boze debela...
Poslednja izmena od bane valjevo u 16 Maj 2012, 23:19, izmenjeno 1 put ukupno.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sad kada bi pokrenuli pricu o telefonima, ne bi joj bio kraj.
Telefon koji bi i dan danas nosio:

Telefon koji bi i dan danas nosio:

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Eee kad bi svi telefoni bili kvalitetni kao ovaj

Brzine idu u H-a !!!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja se secam jako dobro, 100 maraka sam 2000. platio 063 prepaid broj, i to koriscen. Nije bilo da se kupi pa je cena bila nenormalna.bane valjevo napisao:
Sim kartica 95 maraka??? Secam se da je drug u 8. razredu sada davne 2001 godine doneo Nokiu 3220, i da smo ga svi gledali kao vanzemaljca...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam imao srecu, nisam morao da puknem tolike pare za karticu, a ni za telefon, tacnije ne bih ni imao isti da nisam dobio od sestre koja je dosla iz Londona i trebao joj je telefon dok je u Bgu..
Panasonic GD50 i 063/84 ******

Panasonic GD50 i 063/84 ******

Brzine idu u H-a !!!

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(

Bitch please, 2001. kupio, tj nasledio od caleta, a broj se ne secam kak osam dobio, uglavnom je bio 064...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Uf Panasonik GD 50, secam se da je imao vrlo jaku vibraciju. Obozavao sam da je stalno palim i gasim.
Alcatel One Touch Easy, keva je imala takav zuti. Interesantno je bilo otkljucavanje na njemu, prvi put mi je trebalo pola sata da ga otkljucam
Sto se tice kartica, kada su meni moji kupovali telefon, tada su bili ogromni redovi za kupovinu kartica. Trazili su podatke kao da dizes kredit za stan, a ne da kupujes pre paid karticu.
Evo telefona koje sam imao: neki sagem(prvi telefon), siemens c30, nokia 3310, motorola v50 aka bebica, ericsson t65, samsung c100, sonyericsson t610, nokia 6630 i dalje je vec sve novije...
Sent from my Samsung using Tapatalk
Alcatel One Touch Easy, keva je imala takav zuti. Interesantno je bilo otkljucavanje na njemu, prvi put mi je trebalo pola sata da ga otkljucam

Sto se tice kartica, kada su meni moji kupovali telefon, tada su bili ogromni redovi za kupovinu kartica. Trazili su podatke kao da dizes kredit za stan, a ne da kupujes pre paid karticu.
Evo telefona koje sam imao: neki sagem(prvi telefon), siemens c30, nokia 3310, motorola v50 aka bebica, ericsson t65, samsung c100, sonyericsson t610, nokia 6630 i dalje je vec sve novije...
Sent from my Samsung using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ovaj je bio jako popularan i ostao mi je svojevremeno nesotvarena zelja, za malo da ga kupim 

I ova boja je bila opcija

I ova boja je bila opcija

Jel imao neko NMT - analogni mobilni (Mobtel, 061) pre nego što su stigli GSM digitalni (takođe Mobtel, 063)? Navodno je, kada su se pojavili, broj + uređaj koštao 10000 DEM.
Inače je dosta dugo postojala ta mreža (do pre desetak godina), ali nisu primali nove korisnike. Pre njih su bili aktuelni pejdžeri, pa pre njih numerički pejdžeri (samo ti ispiše broj onoga kome treba da se javiš
). Još ranije su postojali pejdžeri bez ekrana (biperi), ali ne kod nas, već samo na Zapadu (to je bilo tokom osamdesetih). Samo se čuje bip + upali svetleća dioda, i onda treba da odeš do najbližeg fiksnog telefona, pozoveš centar i preslušaš svoje poruke.

Ђенерал Јанковић
Imam u ormanu istu ovakvu,ko nova. Cak sam nedavno poceo da je nosim kao sluzbeni al sam brzo batalio....smeta mi sto ne mogu da prekinem zvonjavu dolaz.poziva a da ne odbijem vezu.Day Walker napisao:Eee kad bi svi telefoni bili kvalitetni kao ovaj
A secam se kad se pojavila sa onom Hurdy-gurdy melodijom. Bilo je wow,dva tona se preplicu

Sent using Tapatalk