Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Često tu pomislim šta bi bilo da neko izgubi kontrolu i pređe mi u suprotan smer jer od ograde ne možeš da vidiš da se to dešava i ne bi znao šta te snašlo.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Evo gde se to dešava:

Crvenim strelicama sam označio vozila sa uključenim rotacijama i svi na slici stoje (u stvari propuštaju polako-delimično saobraćaj).

Crvenim strelicama sam označio vozila sa uključenim rotacijama i svi na slici stoje (u stvari propuštaju polako-delimično saobraćaj).
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Одг: Ne brže od života!
Prosao sam tuda, malo posle udesa. Auto je unakazen.. pokupio je 20m zastitne ograde.
Mislim da je Pasat b6 u pitanju.
Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
Mislim da je Pasat b6 u pitanju.
Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
Brzine idu u H-a !!!

Tu je pre par godina prikolica kamiona probila ogradu.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Dzip Krajsler je probio ogradu. Blic kaze 3 osobe su povredjene, dok Telegraf kaze 5.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ako je srebrni auto probio ogradu, meni to nikako nije licilo na dzip
EDIT:
http://www.kurir-info.rs/srahovit-sudar ... nak-972879

BEOGRAD - Tri osobe su večeras povređene u saobraćajnoj nesreći kod Beogradskog sajma, rečeno je u Hitnoj pomoći.
"Dve osobe su u stabilnom stanju, a treća je na odeljenju za reanimaciju Urgentnog centra", rečeno je u toj službi.
Nesreća se dogodila oko 22.30, a kako je rečeno u spasavanju su pomagali i vatrogasci. Do nesreće je došlo kada je vozač "krajslera", koji se kretao ka Banovom brdu, izgubio kontrolu, probio zaštitnu ogradu i prešao u suprotnu traku gde se zakucao u "folksvagen pasat", podgoričke registracije, i "opel korsu", a na njih je onda naleteo "mercedes". "Krajsler" se od siline udarca prevrnuo na krov, pa su vozača izvlačili vatrogasci, posle čega je prebačen na odeljenje reanimacije u Urgentnom centru.
EDIT:
http://www.kurir-info.rs/srahovit-sudar ... nak-972879

BEOGRAD - Tri osobe su večeras povređene u saobraćajnoj nesreći kod Beogradskog sajma, rečeno je u Hitnoj pomoći.
"Dve osobe su u stabilnom stanju, a treća je na odeljenju za reanimaciju Urgentnog centra", rečeno je u toj službi.
Nesreća se dogodila oko 22.30, a kako je rečeno u spasavanju su pomagali i vatrogasci. Do nesreće je došlo kada je vozač "krajslera", koji se kretao ka Banovom brdu, izgubio kontrolu, probio zaštitnu ogradu i prešao u suprotnu traku gde se zakucao u "folksvagen pasat", podgoričke registracije, i "opel korsu", a na njih je onda naleteo "mercedes". "Krajsler" se od siline udarca prevrnuo na krov, pa su vozača izvlačili vatrogasci, posle čega je prebačen na odeljenje reanimacije u Urgentnom centru.
Brzine idu u H-a !!!

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Tako je neka novina napisala "Dzip Chrysler". Mada, izgleda da je ovo sedan Chrysler, a ne dzip.
Da ne ofujem tamo.Floyd napisao:Kad smo kod isterivanja nekog inata u saobracaju, definitivno bi policija trebalo da se malo vise pozabavi i zauvek ukloni bahate ucesnike iz sobracaja.
Malopre mi se zalepi poluraspadnuti Golf 4 i pokusava da me izgura iz leve trake u kojoj sam regarno vozio 130 iza jos nekoliko automobila. Kad je video da necu da se sklonim, poceo je da pretice s desne i da nisam nabo kocnicu (i ja i onaj iza mene) bilo bi svasta jer nije imao mesta da dugo bude u desnoj a resio da po svaku cenu uleti ispred mene.
Takve neuspele abortuse i greske prirode bi prvo 10 dana tukao a onda bih mu dozivotno oduzeo dozvolu.
Gesendet von meinem GT-I9505
Danas jedan takav genijalac odrao 5 GT. Mamlaz retardirani je sustigao kolonu (2 kombija i 2 auta, jedan od njih ja), preticemo autobus, svi vozimo izmedju 120 i 130. On je blicao jedno kilometar ranije, medjutim nemas gde da se sklonis. Onda je sustigao kolonu, usporio i odjednom odlucio da nas sve zaje*e kroz zaustavnu traku. Na njegovu zalost, malo se preracunao, tj nije ocekivao da za <100 metara pocinje mostic koji nema zaustavnu traku, tj samo dve kojima se vozi. Decko sa autobusom nije stigao ni da reaguje, samo je pobegao levo koliko je mogao, ja i auto ispred smo kocili koliko smo mogli, da bi autobusu dali mesta, a dva kombija ispred su nastavila. Idiot je udario desnom stranom u bankinu, falilo mu je mozda 10 metara da se provuce.
Mislim da ga je sje*ala neodlucnost, tj sto je verovatno razmisljao da li ce uspeti ili ne, jer ga predugo nije bilo iza autobusa.
U svakom slucaju, sreca nije niko drugi nastradao, njega sam video u retrovizoru da je izasao normalno iz auta.
Sve vise razmisljam da stavim kameru... Ili dve...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Stravična nesreća: Srpskoj košarkašici Nataši Kovačević amputirana noga!
Košarkašice mađarskog Ðera doživele su danas tešku saobraćajnu nesreću, među povređenima su i srpske reprezentativke Nataša Kovačević i Milica Ivanović, a poginuli su trener Fuzi Akos i tim menadžer Peter Tapodi, preneo je specijalizovani sajt Košarka24.
Kako su naveli lokalni mađarski mediji, Kovačevićevoj su lekari morali da amputiraju deo leve noge, dok je Ivanovićeva zadobila lakše povrede. Obe su van životne opasnosti.
Ekipa Ðera putovala je u Šopron na pripremnu utakmicu, a do nesreće je došlo kada je vozač autobusa skrenuo sa puta kako bi izbegao direktan sudar sa automobilom koji je ušao u suprotnu traku.
Tim menadžer Peter Tapodi preminuo je na licu mesta, dok je trener Fuzi Akos preminuo u bolnici.
Nataša Kovaćević, rođena 1994., nastupala je za Partizan, Crvenu zvezdu i Voždovac. Igrala je za sve mlađe reprezentativne selekcije, a prošle godine je osvojila bronzanu medalju na juniorskom prvenstvu Evrope.
Milica Ivanović, rođena 1988., završila je Katavba univerzitet u SAD, a nastupala je za Voždovac i rumunski Sent Džordž. Bila je članica seniorske reprezentacije prošle godine kada je obezbeđen plasman na Evropsko prvenstvo.
Izvor: Pressonline, Tanjug
http://www.pressonline.rs/sport/ostali- ... -noga.html
Košarkašice mađarskog Ðera doživele su danas tešku saobraćajnu nesreću, među povređenima su i srpske reprezentativke Nataša Kovačević i Milica Ivanović, a poginuli su trener Fuzi Akos i tim menadžer Peter Tapodi, preneo je specijalizovani sajt Košarka24.
Kako su naveli lokalni mađarski mediji, Kovačevićevoj su lekari morali da amputiraju deo leve noge, dok je Ivanovićeva zadobila lakše povrede. Obe su van životne opasnosti.
Ekipa Ðera putovala je u Šopron na pripremnu utakmicu, a do nesreće je došlo kada je vozač autobusa skrenuo sa puta kako bi izbegao direktan sudar sa automobilom koji je ušao u suprotnu traku.
Tim menadžer Peter Tapodi preminuo je na licu mesta, dok je trener Fuzi Akos preminuo u bolnici.
Nataša Kovaćević, rođena 1994., nastupala je za Partizan, Crvenu zvezdu i Voždovac. Igrala je za sve mlađe reprezentativne selekcije, a prošle godine je osvojila bronzanu medalju na juniorskom prvenstvu Evrope.
Milica Ivanović, rođena 1988., završila je Katavba univerzitet u SAD, a nastupala je za Voždovac i rumunski Sent Džordž. Bila je članica seniorske reprezentacije prošle godine kada je obezbeđen plasman na Evropsko prvenstvo.
Izvor: Pressonline, Tanjug
http://www.pressonline.rs/sport/ostali- ... -noga.html
Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jedna napred i jedna nazad, ukupno 50€ a može višestruko da se isplati
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne brže od života!
Danas na Gazeli 5 automobila složeno. Pri tome je četvrti uspeo sa yugom da stane par metara iza, ali ga je stigla Fabia otpozadi. I ta Fabia nije imala abs 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Auu, kakav video! I posle ti onaj svira iza kad ne krenes cim se upali zeleno.
Sent from my HTC Desire X
Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
Tako je mene tramvaj mogao da pokupi na Voždovcu, ispod bioskopa. Srećom mi se nije žurilo, pa sam baš lagano krenuo na zeleno. U punoj brzini se sjurio tramvaj kroz njegovo "crveno" niz Vojvode Stepe. Ostali bi samo dugmići od Aleka.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jako jeziv video!!
http://www.prochan.com/view?p=bcd_1374766788
Ovde se vidi kako lako može da se dogodi tragedija iz potpuno bezazlene situacije bez teških prekršaja već uz nesrećne okolnosti i trenutak neđažnje.
http://www.prochan.com/view?p=bcd_1374766788
Ovde se vidi kako lako može da se dogodi tragedija iz potpuno bezazlene situacije bez teških prekršaja već uz nesrećne okolnosti i trenutak neđažnje.