Lada Vesta i Xray
Re: Lada Vesta i Xray
Uopste nemam animozitet, stavise dobro sam se zabavljao vozeci nivu, al samo sam realan. Vozio sam i ladu 110 solidan broj kilometara pa sam pomalo upoznat sa ladama generalno i znam da su za jako mali nivo iznad zastave. A isto tako sam vozio i mnogo bolje i u svakom smislu kvalitetnije terence kao i putnicke automobile pa zato mogu da kazem da ko velica ladu nivu jednostavno nije u skladu sa realnoscu.
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Austrija recimo, vidjam ih cesce na ulicama nego u srb.
https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtw ... auchtwagen
Juče na autoputu videh tegljač koji vuče dvospratnu prikolicu sa 5-6 novih »Niva« pa sam zbog ove priče obratio pažnju: skopske tablice su i na kamionu i na prikolici, tako da... cvrc.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Sad nešto SAT objavljuje dosta klipova iz starijih epizoda. Mada je meni to nekako i zanimljivo - ako je klip nov, onda je o nečemu što tek treba da stigne kod nas, a ovi od pre par godina su o stvarima koje su se kod nas taman pojavile.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ovo je snimak iz 2018. ili 2019. godine.
Lada Vesta se ne prodaje kod nas poslednjih godinu dana.
Lada Vesta se ne prodaje kod nas poslednjih godinu dana.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Da, otprilike na to i mislim. To je sad video koji može biti zanimljiv nekome ko bi takav auto kupovao kao polovan, malo da se podseti. Manje zanimljiv nekome ko želi da prati dešavanja.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Lada Vesta Aura
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...