Dueli u klasama

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Dueli u klasama

Post od Uroš S. »

Nema šanse da neki Kadilak prođe na EU tržištu, makar i uvijen u Opelov znak, i mislim da još nisu kapacitet za E segment.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Re: Opel Omega C ?

Post od perfiko »

U kom smislu nisu kapacitet?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Nisu kapacitet da naprave konkurentno vozilo E segmenta koje bi postiglo uspeh na tržištu u smislu postojeće konkurencije u toj klasi vozila.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Itekako se ne bi složio. :)
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Koji auto je jos prosao na Evropskom trzistu sem E kalse, A8 i sedmice?
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

E klasa nije kategorija sa A8 i BMW7 , vec sa A6 i BMW5 , ali se inace slazem da Opel nema IMIDZ da tako nesto progura, ne ulazeci u to da li ima kapacitet da napravi. Nije problem samo napraviti dobar auto, vec je problem sto ce bilo koji potencijalni kupac gledati trio Audi-Merc-BMW, tesko da ce i pomisliti na Opel... niti na VW... Naravno, postoje i oni drugi koji kupuju Francuze DS, C ovaj i onaj, ali ni oni opet nece gledati Opela.

Po meni, Opel treba da gura ono sto odavno dobro radi i sto odlicno prolazi - Corsu i Astru.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

MB E, BMW5 i audi A6, je u tom rangu !, pa i omega B je pravljena od 94. do 2003. i ona je bila delila platformu sa cadillacom caterom, a i prodata je u nesto malo manje od 800.000 primeraka, a prodavala se u mnostvu varijanti i motora od 2.0 do 3.6 i nije bas da nije imala nikakav uspeh.

Ako se ovo lepo upakuje u "opelovsku" oblandu, i cena bude "americka" vrlo moguce da ce imati prodju, a ove slicice su renderi, izgledace to drugacije sigurno, a ovaj Cadi. XTS je bas dopadljiv po meni
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

Texonja napisao:E klasa nije kategorija sa A8 i BMW7 , vec sa A6 i BMW5 , ali se inace slazem da Opel nema IMIDZ da tako nesto progura, ne ulazeci u to da li ima kapacitet da napravi. Nije problem samo napraviti dobar auto, vec je problem sto ce bilo koji potencijalni kupac gledati trio Audi-Merc-BMW, tesko da ce i pomisliti na Opel... niti na VW... Naravno, postoje i oni drugi koji kupuju Francuze DS, C ovaj i onaj, ali ni oni opet nece gledati Opela.

Po meni, Opel treba da gura ono sto odavno dobro radi i sto odlicno prolazi - Corsu i Astru.

Lapsus pisanja, mislio sam na S klasu... Kao sto kazes, treba da se baziraju na automobile nizih segmenata kao VW, jer ni VW nije uspeo da prodje sa Phaeton-om, ali zato Polo, Golf i Passat se prodaju kao ludi...

Slika
MilisaV
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2012, 15:39
Garaža: bmw 525d

Post od MilisaV »

par godina posle izlaska u prodaju biće jedan od top selera u srbiji, kao polovnjak naravno........

veliki auto i mala cena..... još ako bude neka 2.0d.......
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Meni je Omega oduvek bila "brutalan" auto....robustan, zadnja vuča...velik, mnogo mesta u unutrašnjosti. :cool!:
Možda zato što je prvi auto koji sam vozio i na kojem sam stekao vozačko iskustvo poslednja generacija Rekorda, koji je prethodnik Omege....
Mislim da bi ovaj model imao prolaz U EVROPI samo sa nekim dobrim dizel motorom i cenom, koja bi bila osetno niža u odnosu na konkurente. :think:

Gaginho reče "treba da se baziraju na automobile nizih segmenata kao VW, jer ni VW nije uspeo da prodje sa Phaeton-om, ali zato Polo, Golf i Passat se prodaju kao ludi..." i sa ovim se slažem. Dakle, Evropa nije tržište gde će ovakav model imati prolaz. Nažalost. :glavomuzid:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Auto koji opisujes vec postoji i zove se Superb :kezo: :mrgreen:
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Misliš da je to Superb?
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

mnogo mesta, dobar dizel i niza cena od konkurencije = Superb
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Martin napisao: Mislim da bi ovaj model imao prolaz U EVROPI samo sa nekim dobrim dizel motorom i cenom, koja bi bila osetno niža u odnosu na konkurente. :think:

Gaginho reče "treba da se baziraju na automobile nizih segmenata kao VW, jer ni VW nije uspeo da prodje sa Phaeton-om, ali zato Polo, Golf i Passat se prodaju kao ludi..." i sa ovim se slažem. Dakle, Evropa nije tržište gde će ovakav model imati prolaz. Nažalost. :glavomuzid:
:trljamoci:

Pa ima li ili ne? :rofl:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

:rofl: :rofl: :rofl: :loool: :loool: :loool:

Slika
Odgovori