Dueli u klasama
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dueli u klasama
Nema šanse da neki Kadilak prođe na EU tržištu, makar i uvijen u Opelov znak, i mislim da još nisu kapacitet za E segment.
Re: Opel Omega C ?
U kom smislu nisu kapacitet?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nisu kapacitet da naprave konkurentno vozilo E segmenta koje bi postiglo uspeh na tržištu u smislu postojeće konkurencije u toj klasi vozila.
Itekako se ne bi složio. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Koji auto je jos prosao na Evropskom trzistu sem E kalse, A8 i sedmice?
E klasa nije kategorija sa A8 i BMW7 , vec sa A6 i BMW5 , ali se inace slazem da Opel nema IMIDZ da tako nesto progura, ne ulazeci u to da li ima kapacitet da napravi. Nije problem samo napraviti dobar auto, vec je problem sto ce bilo koji potencijalni kupac gledati trio Audi-Merc-BMW, tesko da ce i pomisliti na Opel... niti na VW... Naravno, postoje i oni drugi koji kupuju Francuze DS, C ovaj i onaj, ali ni oni opet nece gledati Opela.
Po meni, Opel treba da gura ono sto odavno dobro radi i sto odlicno prolazi - Corsu i Astru.
Po meni, Opel treba da gura ono sto odavno dobro radi i sto odlicno prolazi - Corsu i Astru.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
MB E, BMW5 i audi A6, je u tom rangu !, pa i omega B je pravljena od 94. do 2003. i ona je bila delila platformu sa cadillacom caterom, a i prodata je u nesto malo manje od 800.000 primeraka, a prodavala se u mnostvu varijanti i motora od 2.0 do 3.6 i nije bas da nije imala nikakav uspeh.
Ako se ovo lepo upakuje u "opelovsku" oblandu, i cena bude "americka" vrlo moguce da ce imati prodju, a ove slicice su renderi, izgledace to drugacije sigurno, a ovaj Cadi. XTS je bas dopadljiv po meni
Ako se ovo lepo upakuje u "opelovsku" oblandu, i cena bude "americka" vrlo moguce da ce imati prodju, a ove slicice su renderi, izgledace to drugacije sigurno, a ovaj Cadi. XTS je bas dopadljiv po meni

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Texonja napisao:E klasa nije kategorija sa A8 i BMW7 , vec sa A6 i BMW5 , ali se inace slazem da Opel nema IMIDZ da tako nesto progura, ne ulazeci u to da li ima kapacitet da napravi. Nije problem samo napraviti dobar auto, vec je problem sto ce bilo koji potencijalni kupac gledati trio Audi-Merc-BMW, tesko da ce i pomisliti na Opel... niti na VW... Naravno, postoje i oni drugi koji kupuju Francuze DS, C ovaj i onaj, ali ni oni opet nece gledati Opela.
Lapsus pisanja, mislio sam na S klasu... Kao sto kazes, treba da se baziraju na automobile nizih segmenata kao VW, jer ni VW nije uspeo da prodje sa Phaeton-om, ali zato Polo, Golf i Passat se prodaju kao ludi...
par godina posle izlaska u prodaju biće jedan od top selera u srbiji, kao polovnjak naravno........
veliki auto i mala cena..... još ako bude neka 2.0d.......
veliki auto i mala cena..... još ako bude neka 2.0d.......
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Meni je Omega oduvek bila "brutalan" auto....robustan, zadnja vuča...velik, mnogo mesta u unutrašnjosti.
Možda zato što je prvi auto koji sam vozio i na kojem sam stekao vozačko iskustvo poslednja generacija Rekorda, koji je prethodnik Omege....
Mislim da bi ovaj model imao prolaz U EVROPI samo sa nekim dobrim dizel motorom i cenom, koja bi bila osetno niža u odnosu na konkurente.
Gaginho reče "treba da se baziraju na automobile nizih segmenata kao VW, jer ni VW nije uspeo da prodje sa Phaeton-om, ali zato Polo, Golf i Passat se prodaju kao ludi..." i sa ovim se slažem. Dakle, Evropa nije tržište gde će ovakav model imati prolaz. Nažalost.

Možda zato što je prvi auto koji sam vozio i na kojem sam stekao vozačko iskustvo poslednja generacija Rekorda, koji je prethodnik Omege....
Mislim da bi ovaj model imao prolaz U EVROPI samo sa nekim dobrim dizel motorom i cenom, koja bi bila osetno niža u odnosu na konkurente.

Gaginho reče "treba da se baziraju na automobile nizih segmenata kao VW, jer ni VW nije uspeo da prodje sa Phaeton-om, ali zato Polo, Golf i Passat se prodaju kao ludi..." i sa ovim se slažem. Dakle, Evropa nije tržište gde će ovakav model imati prolaz. Nažalost.

Auto koji opisujes vec postoji i zove se Superb

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Misliš da je to Superb?
mnogo mesta, dobar dizel i niza cena od konkurencije = Superb
:trljamoci:Martin napisao: Mislim da bi ovaj model imao prolaz U EVROPI samo sa nekim dobrim dizel motorom i cenom, koja bi bila osetno niža u odnosu na konkurente.![]()
Pa ima li ili ne?

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.