2018 Dacia Duster
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: 2018 Dacia Duster
Ostave lufta da u nekoj reviziji taj motor dobije više snage. A svakako nije ni sve u KS, sigurno da se turbo lepše vozi.
Posetite www.garaza.rs !
Mmm, da. Vrlo logično objašnjenje.
Uštroje motor koji već prave u verzijama 150, 165, 200 ks i ostave mu manje konja čak i od 1.2 tce 130.
Raconalno.
Ma 'ajte, moliću lepo.
Uštroje motor koji već prave u verzijama 150, 165, 200 ks i ostave mu manje konja čak i od 1.2 tce 130.
Raconalno.
Ma 'ajte, moliću lepo.
Limitiraju na 3.500 obrtaja
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
To je verovatno greska u tekstu. To nije 1.6t nego 1.2t 125ks kakav ima i u proslom dusteru.
http://www.vrelegume.rs/test/dacia-duster-tci-prestige/
http://www.vrelegume.rs/test/dacia-duster-tci-prestige/
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Zanimljivo da dolazi obuven u Conti. Ili jew to samo za slikanje.
Posetite www.garaza.rs !
Conti se proizvodi u Rumuniji.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Tako je. Ja imam contintental cross, made in romania na dusteru.
Nisu morali da ostave ocajni fabricki radio sa stare verzije, moglo je biti malo unapredjenja na tom polju.
Ostalo deluje veoma korektno bolje u odnosu na prethodnika. Bolja tabla, lepsa sedista, lepsi i deblji volan, fine promene u spoljnom dizajnu..
Nisu morali da ostave ocajni fabricki radio sa stare verzije, moglo je biti malo unapredjenja na tom polju.
Ostalo deluje veoma korektno bolje u odnosu na prethodnika. Bolja tabla, lepsa sedista, lepsi i deblji volan, fine promene u spoljnom dizajnu..
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I jedno dve 'iljade više.
p.s. Definitivno prave sve bolje i lepše aute ali mi se njihove cene sve manje dopadaju. Polako izlaze iz cenovne klase u kojoj je Dacia bila najlogičnija kupovina, a pogotovo ako još dodaš mrvicu neke opreme. Više nažalost nisam siguran da li bi mi Dacia bila prvi izbor kod sledećeg automobila.
TT
p.s. Definitivno prave sve bolje i lepše aute ali mi se njihove cene sve manje dopadaju. Polako izlaze iz cenovne klase u kojoj je Dacia bila najlogičnija kupovina, a pogotovo ako još dodaš mrvicu neke opreme. Više nažalost nisam siguran da li bi mi Dacia bila prvi izbor kod sledećeg automobila.
TT
Ako su unaprijedili zaštitu od rdje, bolje dati više para.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
To su uradili odavno. Samo je prva generacija Logana imala takvih problema. Od prvog Sandera pa na ovamo to više nije problem. No ako misliš na cinkovanje ili neki drugi vid zaštite, još uvek ništa od toga. Tu ih recimo Fiat šije, a slične cene imaju.
TT
TT
Duster rđa i dalje. A pretpostavljam i ostale.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Nisam seo u Daster ali mi u firmi imamo jedan Lodgy sa 1.5dCi (110ks) sa 6-stepenim menjačem. Motor troši smešno malo (4-5 lit.) ali braaate - koja je to kanta od enterijera (kvalitet i dizajn). Golf 2 je imao kvalitetnija sedišta i delove enterija od Lodgy-ja. Daaaleko je to od sadašnjih automobila koje rade Evropljani (mislim na sve vodeće proizvođače). Spolja gladac a iznutra jadac.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kakav gladac spolja?
Jadac i spolja i unutra
Jadac i spolja i unutra
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Pa ne izgleda loše Lodgy kad ga gledaš stojeći pored njega. Sasvim pristojan dizajn ali se totalno razočaraš tj. shvatiš da je Rumun - čim sedneš u sedište i zatvoriš vrata. Te dve aktivnosti su ti dovoljne da ukapiraš "kvalitet" vozila. E sad, ako taj unutrašnji jeftin enterijer ne smeta čoveku, ostalo će površiti posao ali samo pažljivo rukovati "delovima" u enterijeru, jer se može brzo desiti da vam ostanu u ruci ili bar da ih pokvarite ... za razliku npr. od VW Caddy-ja, gde akamo sve kako stignemo i pošto je sve tako masivno i teško, i da hoćemo - ne možemo prejebati ništa.