Koridor 10 & 11 - Izgradnja
Re: Koridor 10 & 11 - Izgradnja
Brdo u Grdeličkoj klisuri na Koridoru 10 se opet obrušilo
https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Brd ... st.sr.html
https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Brd ... st.sr.html
Već više meseci se zatvorena jedna traka, kod galerije, jer se brdo urušilo... Sad na drugom mestu.
Takođe letos su isto dve deonice, na tom delu između Predejana i Vl Hana, ponovo asfaltirali (bukvalno krenuo da se raspada asfalt)
Takođe letos su isto dve deonice, na tom delu između Predejana i Vl Hana, ponovo asfaltirali (bukvalno krenuo da se raspada asfalt)
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kao što onomad rekoh a mnogi se čudili, ja ću za Grčku starim putem kroz Grdelicu. Ovaj Frankeštajn od puta me videti neće.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ma daj, za tih 10-15 minuta koliko treba da je proletiš, šta će ti se desiti? Jedino ako si baš najveći baksuz na planeti.
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
- Vladapetr
Mislim da su istu misao imali i mučenici u Italiji koji su se srušili sa onim mostom, fazon "neće valjda meni da se desi".
Postoji toliko sranja koja se svakom od nas mogu desiti bukvalno svakog dana a da toga nismo svesni i/ili na to ne možemo da utičemo, zato bih da izbegnem čačkanje mečke tamo gde sam milion posto siguran da nije pitanje da li će doći do sranja nego kada će i koliko će to sranje biti.
Postoji toliko sranja koja se svakom od nas mogu desiti bukvalno svakog dana a da toga nismo svesni i/ili na to ne možemo da utičemo, zato bih da izbegnem čačkanje mečke tamo gde sam milion posto siguran da nije pitanje da li će doći do sranja nego kada će i koliko će to sranje biti.
Sve i da svaki dan putuješ po 10 puta tu deonicu teoretski/statistički/kako god, neuporedivo su veće šanse da ti se nešto desi na starom putu kroz grdelicu nego da će baš u tom trenutku kad ti prolaziš doći do kataklizme. Pusti ti taj osećaj(kao što ga imaju kockari), ovo je lako izračunati.
Pljeka u Predejane pa na put
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
To staro parče je meni bio najopasniji deo puta za Grčku - tu sam viđao najviše kamikaza. Ali ako velika većina ide autoputem neće onda biti ni tih pacijenata.
- Vladapetr
Baš tako. Sve i da je saobraćaj kao nekada, potencijalne opasnosti na toj deonici ćeš drastično smanjiti ukoliko voziš npr 20kmh sporije. Sa druge strane, autoput na koji se svakog časa može obrušiti neko od okolnih brda je uvek jednako poželjna varijanta, ma šta ti radio
https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Kor ... ja.sr.html
Koridori Srbije: Nema klizišta i pomeranja kosina u Grdeličkoj klisuri, reč o spiranju površinskog sloja
Koridori Srbije: Nema klizišta i pomeranja kosina u Grdeličkoj klisuri, reč o spiranju površinskog sloja
Meni je jasno sve kada vidim face pored Antića - sve stručnjak do stručnjaka
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...