Letnje gume
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Re: Letnje gume
Da, mada ja nisam mislio na taj ekstrem da se vozi ćelava guma, već najjeftinija koja nije previše propala. Ali ni tako nisam u pravu. U glavi mi je bilo nešto u pravcu "neću stavljati Mišelin na stojadina".
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Inace posto se mnogo vozis, michelin primacy 4+ je za tebe, tiha, traje i.udobna je, nema sportskih ambicija doduse. A mozes i novu conti premium contact 7 probati, ali ne znam kako ce biti sa trosenjem, conti po obicaju bas nije trajan.blaugrana je napisao: ↑31 Jan 2023, 05:35Izjava je krajnje kriticna, da ne kazem nesto drugoGazu je napisao:Dobro, jeste bacanje para ako se kupuju gume preskupe u odnosu na vrednost auta, tipa dati 1000 evra na gume za auto od 2000 evra. Mislim da sam sad napisao nešto očigledno, ali ukazujem na jedan bitan faktor.
U svakom slucaju gume su stvar izbora, samo u slucaju necega nema cesanja po glavi
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Hvala na predlogu
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Pre onda GY EG 2.
Primacy mi je ocaj.
Uzmi PS5 i gas ako hoces premium.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Primacy mi je ocaj.
Uzmi PS5 i gas ako hoces premium.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Proslo leto sam vozio F30 na PS5 19 inca.Stvarno nisam imao bolje gume.Prosto da ne poverujes da neka guma sa niskim profilom moze da bude tako udobna a drzi asfalt extra.I na mokrom je bukvalno ista kao na suvom,naravno bez preterivanja u brzini.Nije previse bucna,bas kako treba.Po meni trenutno najbolja guma po odnosu udobnosti i sportskih karakteristika.Mana Rim Protect bukvalno nema.Sve preporuke.
U mojoj dimenziji 255/35R19 razlika između ps5 i continental sport contact 7 je 3000+ za ps5. Koliko vidim jedina razlika je u udobnosti i to minimalna. Vredi li ps5 toliko više ili uopšte više u odnosu na sc7?
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ne vredi...pogledaj u drugim radnjama kakve su cene, možda bude manja razlika.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Mich obično duže traje od prosečne gume u segmentu, Conti kraće. Jeste da generalizujem, ali stvar na koju nije loše obratiti pažnju, u smislu da nekom ima smisla onda doplata, jer će duže da je vozi, nekom ko manje prelazi nema. Nema greške sa te dve gume oko performansi.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja sam sa (fabričkim) Contijem na Puntu prešao 90.000 km, pa vi vidite... Jeste da su se raspale posle toga ali me nijednom nisu izdale. 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Corsa D 1.2, Clio mk3 1.2
I moja sestra je terala conti na corsi 9 godina. Ja se frapirao kad sam video 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Peri to i izbacuj na PA. Ima da ode dok si reko keks.
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Otisle odma sutradan.
Premium, ma to bolje od novih tigrica.
Premium, ma to bolje od novih tigrica.

Koje letnje gume predlazete za VW Touran mk2, dimenzije 205 60 16.
Gledam kvalitetnije, vidim da su Michelin i Continental najskuplje, za sada razmisljam o Dunlop Bluresponse npr.
Gledam kvalitetnije, vidim da su Michelin i Continental najskuplje, za sada razmisljam o Dunlop Bluresponse npr.