Letnje gume
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Letnje gume
Verovatno jer prelazi par hiljada godisnje.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Michelin Pilot serija uopste nije mekana guma po boku, a niti treba da bude. Jer premekan bok losije upravljanje.
Na sve to, Michelin ima cudan zvuk pri prelazenju preko poprecnih neravnina, tup nekako i bucan.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Na sve to, Michelin ima cudan zvuk pri prelazenju preko poprecnih neravnina, tup nekako i bucan.
Ps4 u 225 40 18 jeste mekana, bolje je od nekog dunlopa npr, ali losije od bridgestone npr.
PS4S je najbolja guma koju sam vozio na bilo čemu. Drži, trajna, a ne prestaje da biva upotrebljiva za normalnu upotrebu, iako trpi neopisiv teror. PS4 ne bi trebalo da zaostaje mnogo, a jeste malo mekši.
Meni se nije svidjalo ponasanje ps4 po suvome, nekako je nedirektna, ko da malo proklizava, ne znam kako da opisem, po kisi je odlicna. Videcu ove godine kako je sa contijem.
Istina, jako je bucna preko poprecnih neravnina, kada naletim na malo vece lezece policajce bas se cuje tupi zvuk.
Kakva je guma Hankook ventus prime k125?
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Meni odlicna ,imam ih u dim 205 55 16 na caddy-u.
Nije bucna,solidno udobna i kad se sili u voznji dobro drzi.
Mislim da nema greske kad se kupi prime 3
Послато са SM-S908B помоћу Тапатока
Nije bucna,solidno udobna i kad se sili u voznji dobro drzi.
Mislim da nema greske kad se kupi prime 3
Послато са SM-S908B помоћу Тапатока
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Premium 2019.
- Kontakt:
Za sad je (posle manje od 100km) i moj utisak ovakav, stavih PS4 na auto u subotu. Prethodno sam imao fabricke ContiEcoContact, presle nepunih 40kkm, i mozda su mogle jos jednu sezonu, ali ove godine nam dolazi prinova i nekako mirnije sam se osecao kad znam da imamo sigurnije gume na autu.
Uglavnom, mozda taj efekat proklizavanja ima veze i sa tim sto je guma nova: dok sam izlazio iz vulk. radnje, bukvalno sam imao osecaj da nemam nikakav osecaj na volanu.

Astra >> Lambo
Stigle mi letnje gume. Ps5 nema nigde, a i jedina prednost koju mogu da imaju u odnosu na Eagle F1(slabije trosenje) je meni nebitna za Minija, jer Minijem prelazim 5-6k km godisnje. Iznenadio sam se da je cena u odnosu na 18 za c43 mania od 1000din po gumi.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Gy se manje trose od ps5, i bolji su izbor iako je poznato da sam hejter gy.Xepoj87 je napisao: ↑27 Mar 2023, 11:02Stigle mi letnje gume. Ps5 nema nigde, a i jedina prednost koju mogu da imaju u odnosu na Eagle F1(slabije trosenje) je meni nebitna za Minija, jer Minijem prelazim 5-6k km godisnje. Iznenadio sam se da je cena u odnosu na 18 za c43 mania od 1000din po gumi.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Bogami ljuste se dobro Asim 5 i 6. Ali ocekivano za gumu tih performansi. Kome je bitno da traje nece uzeti GY A6, PS4 5, SC 6 7..
PS4S fino traje za UUHP. Još ima života, prešle su ne manje od 40 hiljada. Ja sam očekivao manje. Verovatno 50k za moju dimenziju u 19”.
Najverovatnije cu da uzmem mislenke, sta mislite koliko bih mogao da uzmem za konti? Zadnje su dobre, ali obe imaju po jedan ekser, prednje su vise potrosene i krckale su.lami je napisao:Ja sam uzeo krajem aprila Conti Premium contact 6, presao do 12 000 km, ne vise, jeste da sam ih drzao i kad su pale temperature, ali mi.se nikad nije desilo da tako propadnu prednje, da se aktivira esp u malo brzoj voznji.
Ovde gde sam ih skinuo sad za vikend su mi rekli da su prednje za bacanje, za jednu cak i receno da je kriva, ali nisam bas ubedjen u to.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Gume od 12000km i već za bacanje?