Sigurnosni šrafovi
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Sigurnosni šrafovi
Uliva poverenje,cena?
Послато са SM-S908B помоћу Тапатока
Послато са SM-S908B помоћу Тапатока
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ne bi dobio kutijicu ali bi ti ostalo u dzepu 20e.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Ja sam za svoj a4 isto uzeo u skodi - 30e. Isto se dobije kutijica, doduše skodilak.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
@dag81
Hajde i ovde, slao sam PM. Šta preporučuješ (nudiš) od sigurnosnih matica za Mazdu CX-5, može i PM.
Prošle godine sam u ovlašćenoj auto kući (servisu) gde sam uzeo i auto, uzeo i sigurnosne za Fiata, 5500 dinara, čini mi se, šrafovi, poklopci za iste i dva ključa.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam uzeo originalne, oko 8.000rsd su bili.
Brzine idu u H-a !!!
Verovatno će tako i biti. Oko 8200 su Mazdini, mislio da ima neka dobra alternativa, ali svakako ne kineski od 20 eur. Oni Farad su oko 6000,radije ću kupiti Mazdine
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Kako vam se cine ovi: https://sapasystem.com/toplock/?gclid=C ... Y8QAvD_BwE
Deluje mi "sigurnije" to sto je glava srafa zakosena.
Deluje mi "sigurnije" to sto je glava srafa zakosena.
Sa ovim se mora biti jako oprezan. Jednom ako ova kapa nedovoljno upadne prilikom stezanja ili skidanja, deluje mi da bi se ovi pinovi iskrivili i eto problema.
Takođe, bilo bi zanimljivo videti kako se ponaša prema univerzalnoj gedori.
https://www.alatioprema.rs/kupi/univerz ... festa-5607
Takođe, bilo bi zanimljivo videti kako se ponaša prema univerzalnoj gedori.
https://www.alatioprema.rs/kupi/univerz ... festa-5607
Uzeo danas sigurnosne matice za toyotu i krenem da ih zamenim. Pre mesečak dana kada sam radio kočnice skidana su 3 točka. Mislim da je suvišno reći gde sada nisam uspeo da odvrnem nijednu od 5 matica i da zamenim sa sigurnosnom. Samo pištolj i na max.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Teško i sa polugom ide. Udarni pištolj tako stegne da se šraf zalepi za felnu i onda kad odvijaš kao da pukne i tada krene. Ali dok ga nateraš da "pukne" to je muka. Ja sam lomio ključ jednom i od tada nosim kod vulkanizera skinute točkove i montiram ih posle sam. Nema straha da će oštetiti prag dizalicom niti da će pretegnuti šrafove...
Inače moram da pohvalim onaj aku udarni pištolj iz Lidla. Koristim ga ne samo za točkove i prosto je neverovatno koliko jako može da stegne i koliko zapekle i velike šrafove može da odvrne. Takođe velika pohvala ide za bateriju na njemu.
Inače moram da pohvalim onaj aku udarni pištolj iz Lidla. Koristim ga ne samo za točkove i prosto je neverovatno koliko jako može da stegne i koliko zapekle i velike šrafove može da odvrne. Takođe velika pohvala ide za bateriju na njemu.
Nemam polugu ali rešiću to sutra. Svakako imam 8 felni sa senzorima pa kod vulkanizera neću ići na zamenu.