Dobrodošli!
Re: Dobrodošli!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pozdrav svima, drago mi da sam učlanjen na Vaš Forum. 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Dobrodosao!

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pozdrav za sve članove... Dugo sam čitao i pratio tekstove na forumu, sada sam postao i član. 

Dobrodošao, Sale!
Dobrodošao 
Sent from my moto g32 using Tapatalk

Sent from my moto g32 using Tapatalk
Veliki pozdrav za sve članove foruma, nisam znao da postoji još jedan ovakav forum pored moje garaže.
Želim dobrodošlicu takodje svim ostalim članovima, i nadam se da ćete me dobro saveti ako pogrešim.
Želim dobrodošlicu takodje svim ostalim članovima, i nadam se da ćete me dobro saveti ako pogrešim.
Dobar dan i srdacan pozdrav za sve clanove foruma.Moje ime je Nesa i potrudicu se da se na valjan nacin pridruzim ovoj zajednici.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pozdrav svima izgledao kao lep i prijatan forum.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG
I kulturan, pre svega.
TapaT
TapaT
Hajde da se predstavim, moje pravo ime Batica
iz Surdulice sam (južno južnije)
Od skora vlasnik VW Arteon-a (2020o), pa da naučim nešto više o VW - jer sam do juče vozio samo 'made in France', pre svega PSA vozila (pre neki dan prodao C5 2011o sa 400k km, služio kod mene i supruge 260k km bez problema). A takođe imam i dosta iskustva sa raznim automobilima, jer sam dosta poslovno u inostranstvu i svašta nešto vozim na rentu
Imamo još (nekih 3+ godina) XTrail-a 2017o 4x4 (supruga mahom vozi isti)

Od skora vlasnik VW Arteon-a (2020o), pa da naučim nešto više o VW - jer sam do juče vozio samo 'made in France', pre svega PSA vozila (pre neki dan prodao C5 2011o sa 400k km, služio kod mene i supruge 260k km bez problema). A takođe imam i dosta iskustva sa raznim automobilima, jer sam dosta poslovno u inostranstvu i svašta nešto vozim na rentu
Imamo još (nekih 3+ godina) XTrail-a 2017o 4x4 (supruga mahom vozi isti)

Zdravo svima, nov sam ovde. Administraciji hvala na odobrenju naloga