Kodeks ponašanja

Obavezno posetite i upoznajte se sa pravilima foruma!
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Postovi: 26526
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: Honda Civic EU8 1.6 VTEC
Lokacija: Beograd
Kontakt:

Kodeks ponašanja

Post od trojanac » 15 Feb 2018, 23:23

Kao i u svakoj kući, tako i ovde, treba da postoji i poštuje se neki red. Postoje pravila foruma kojih se svi registrovani korisnici trebaju pridržavati. U suprotnom biće opomenuti, upozoreni ili će im se zabraniti pristup.
Ipak, nevaspitanje, bezobrazluk, podmukle provokacije i slično ne mogu se precizno definisati pravilnikom. Zato se od svakog korisnika očekuje pristojno ponašanje . To je nešto što donosite iz vaše kuće i što govori o vama.

Osnovno pravilo je da poštujete sagovornika čak i u situacijama kada ni po koju cenu ne možete da se složite sa njim ili ste ubeđeni da on iznosi neistinu, te ukoliko vas na bilo koji način uvredi nemojte uzvratiti istom merom jer to ne vodi nikuda osim oštrih sankcija za oba korisnika. Pustite da moderatori reaguju, ali budite slobodni i da prijavite takav post nekom od moderatora. Moderatori su dužni da prate pored kršenja pravilnika i ponašanje korisnika, te sankcionišu one koji ne znaju šta znači lepo vaspitanje. Pročitajte šta ste napisali pre nego pošaljete poruku, pa izmenite ili obrišite ako ste preterali. Budite onakvi kakvi želite da drugi budu prema vama.
Posetite www.garaza.rs !

Zaključana tema