Nema više pravila. Ja sam juče prodao Audi A3 za 500 EUR manje u odnosu na ono koliko je plaćen nov na akciji 2019. Tako da nema više skupih kola ako su dostupna.
Vala baš, ja sam gledao Sportage-a kod njih u ovo vreme prošle godine. Skoro 3god star, 4x4 po ceni koja je bila oko 4k eur jeftinija nego za novi iz cenovnika
Bio sam davno nesto kod njih, moram priznati da su dosta poslovniji i ozbiljniji od vecine placeva polovnjaka, ali bas ga pretarase makar sa ovim Capturom, to mi ne izlazi iz glave
Lebe mekani, koja klotara, ajd eksterijer sto je lazan, ali quattro znackica u enterijeru?
4 kraki volan bez komandi, nema komande za MMI sto znaci da je neka osnovna verzija koja nema nista, mislim da onda nije ni u boji, a vidim i klima je klot sto znaci da nema ni izduve ventilacije nazad...
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Uvek cenim entuzijazam, ali se uvek pitam, kad vidim koliko neko love spuca u klotaru, zar nije brale bilo jeftinije i lakse da uzmes auto u fulu i eventualno dodas neki detalj, nego ovako.
Uvek je bolje tako, ali ljudi uglavnom ne mogu da dobace do s Line pa onda uzmu klot i pakuju lagano. U principu je skuplje i ružnije ali kad nemaš pare na gomili to ti je jedini izbor