Gde si kupio? Kakvi su utisci?shandu90 je napisao:Nije bas tema ali stigao je gedzet konacno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gde si kupio? Kakvi su utisci?shandu90 je napisao:Nije bas tema ali stigao je gedzet konacno
Hvala mnogo na opsirnom odgovoru, sad pogledaj malo na Yt. Ne vredi, moracu i ja uzeti.shandu90 je napisao:Konzolica je Anbernic RG35XX+. Prvo sam hteo da porucim preko zvanicnog sajta. Lomio sam se da li da uzmem obicnu ili plus verziju. Razlike u dimenzijama nema, ali je zato pod haubom plus verzija mnogo jaca. I malo su bolji ovi tasteri na poledjini, posto su se na standardnoj zalili ljudi da posle duze igre nisu udobni. Bile tu neke akcije i ja krenem da punim korpu i ispade duplo skuplje kad se nakarikaju razne takse i sl. Birao sam iz Poljske da stigne u Bec kod drugara, jer sam kontao da cu proci jeftinije. Na kraju sam sa alija porucio, uzeo i torbicu dodatno (oko 2 nedelje je putovalo). Torbica uglavnom dolazi uz obicnu verziju. Nisu ga oglobili dodatno nista, izaslo me 85e sve, smilovali se carinici. Plastika je kvalitetna stvarno, ni govora o jeftinoci materijala. Ekran je bas dobar. Za bateriju kazu da moze oko 6h da izgura, videcemo u praksi Imao sam emulator na kompu ali nije mi to to, ne mozes ga spakovati u dzep. Konzola moze da se poveze preko HDMI kabla pa da se igra na vecem ekranu onda. Iskreno, dobro sokocalo.