Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Ne znam da li je 75-ica od Saše sa arcs foruma(stara garda alfista,sa početka).Znam da je imao gtv6 sređen
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Giluietta TCT
Jeste Sasha, ex-presidente.
Cene 75ica skaču i tek će da skaču, posebno za V6 i Turbo verzije. Kako mi je žao što nisam kupio jednu na vreme....
Cene 75ica skaču i tek će da skaču, posebno za V6 i Turbo verzije. Kako mi je žao što nisam kupio jednu na vreme....
On mi odmah pao na pamet kad sam video oglas i tablice...ja nisam nikad bio neki fan 75ice, ajde spolja su mi i ok kad se malo srede ali unutra mi bas ruzne mada ne bih se bunio za neku v6icu, turbo mi uvek bile gadne sa onim crvenim mršavim felnama i spojlerima, mada felne se lako zamene.... skoro bas gledam davida cironia sredjivao neku, naso je u vrlo pristojnom stanju pa je prefarbao i malo sredio ali 1.6 jbg a odavno je radio jednu turbo.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Giluietta TCT
Nisi nikad vozio 75? Veruj mi da je tu zavoliš.
Nije enterijer ružan, pre bih rekao specifičan, sa sve velikom ručicom ručne, komandama prozora na krovu itd. Okej, fabrička Turbo jeste smešna ali felne i distanceri i izgleda 20x bolje.
Nije enterijer ružan, pre bih rekao specifičan, sa sve velikom ručicom ručne, komandama prozora na krovu itd. Okej, fabrička Turbo jeste smešna ali felne i distanceri i izgleda 20x bolje.
ma ne sumnjam da bi mi se svidela u voznji ali ovako generalno gledano ne bih se nesto otimao za nju, sto se enterijera tice bas ta spcificnost mi se ne svidja, sve nekako nezgrapno, kockasto
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... si-dsg-4wd
Jel ovde pravi auspuh ili ukras?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ovde pravi auspuh ili ukras?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa nema nigde otvor pozadi, duva na dole i nalazi se ispod branika. Masovno su prešli na taj fazon skroz zatvorenog branika i bez auspuha koji se vide.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Covek ima ozbijlnu kolekciju tih malih automobila, nekoliko fiata 500, morisa, lotus elan, meseršmita, izete i jos nekih automobila, rasprodaje celu kolekciju kako sam cuo mada neki fiati 500 su mu i ranije bili na oglasima mozda i prodati.
Kad se klikne "svi oglasi" mogu se videti neki od automobila koje jos prodaje
Kad se klikne "svi oglasi" mogu se videti neki od automobila koje jos prodaje