Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Danas sam ustanovio da na jednokrilnom prozoru u spavaćoj sobi prihvatnik nije ni montiran.
Ima li neko preporuku gde se ovo može kupiti u širem centru Beograda? Danas sam pretraživao oglase, ali nisam uspeo da nađem nijednu maloprodaju sa okovima za prozore. Marka je Roto, izgleda kao na slici (skinuo sam s drugog prozora da ponesem sa sobom kao uzorak):
Ima li neko preporuku gde se ovo može kupiti u širem centru Beograda? Danas sam pretraživao oglase, ali nisam uspeo da nađem nijednu maloprodaju sa okovima za prozore. Marka je Roto, izgleda kao na slici (skinuo sam s drugog prozora da ponesem sa sobom kao uzorak):
Ђенерал Јанковић
Ja sam uzeo okov za Roto u prodavnici na novom batajnickom drumu, u smeru ka Zemunu je sa desne strane. Dabel. Naci ces na netu sigurno telefon pa pitaj sta ti tacno treba, jos bolje ako ima utisnut broj taj deo na sebi. Imali su bas veliki izbor delova okova ali novi Roto okovi nisu kompatibilni po merama sa starim pa ponesi merilo da proveris na licu mesta da li ti odgovara za mere tvog prozora.
Hvala! Ima utisnut broj sa zadnje strane, pa ću probati da nađem po njemu.
Ђенерал Јанковић
Čini mi se da može. Mada nisam 100% siguran, probaj, ne treba velika sila da se primeni da bi se okrenuo.ljubitelj je napisao:Jel mogu ti tuljci da kao ekscentar okrecu i kod starijih okova, gde nije imbus vec za obican ravni srafciger (pljosnati vrh). Konkretno Roto licencni pravljeni u Kovinoplastika iz Loza, SLO.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Jel ima neko preporuku za digitalni merac pritiska za auto gume?
Gde kupiti,testirano i tako to....
Gde kupiti,testirano i tako to....
Darko kako se zove ovaj crveni kamen?Geza je napisao:Za 10 godina sledi ponovno slaganje kocki na mestu gde Duster stoji.Darko je napisao:
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Ja bih rekao da to nije kamen, nego malč drvo za dekoraciju.. Imas u poljoprivrednim apotekama, cvecarama ili mega marketima da kupis na dzakove.. Koristi se za dekoraciju a ujedno pomaze da zaustavi rast korova i zadrzi vlagu zemljista. Imas razlicitih boja i granulacija..
-
- Pridružio se: 06 Dec 2016, 14:42
Ovo je 100 posto malč.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ima li neko preporuku za pouzdanog advokata za restituciju u NS? Bilo bi najbolje ako bi neko preporucio po licnom pozitivnom iskustvu.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Dragovrl imaš pp
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zna li neko gde ima da se kupi dobra dvostrana lepljiva traka - 3M i slično?
Dakle, prodavnica - maloprodaja, primaju kartice, u Beogradu...
U Uradi Sam ima neka traka, ali bih da bude nešto provereno. Može i neka druga, sa iskustvenom preporukom. Potrebno je da zakačim veliki plakat/reklamu, štampanu na peni. Jeste velika dimenzija, ali je prilično lagano. Poenta je da će visiti sa tankog zida, pa bih jednostavno zalepio pano pozadi, a zatim prebacio traku preko zida i zalepio sa druge strane istog. Ne sme da se buši, a ne bih lepio direktno na zid.
Dakle, prodavnica - maloprodaja, primaju kartice, u Beogradu...
U Uradi Sam ima neka traka, ali bih da bude nešto provereno. Može i neka druga, sa iskustvenom preporukom. Potrebno je da zakačim veliki plakat/reklamu, štampanu na peni. Jeste velika dimenzija, ali je prilično lagano. Poenta je da će visiti sa tankog zida, pa bih jednostavno zalepio pano pozadi, a zatim prebacio traku preko zida i zalepio sa druge strane istog. Ne sme da se buši, a ne bih lepio direktno na zid.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Imaš u svakom megamarketu. Metro ti je usput
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Probaću i tamo. Obično u Metro idem samo kad kupujem higijenski/ugostiteljski šećer ili ribu (petkom). Za ostalo ne gubim vreme, jer je ponuda iole kvalitetnijih stvari, za onoliki objekat, smešna. Ako imaju 3M trake, onda ima smisla. Da sam morao nekome reći da li ih tamo ima ili ne, odlučio bih se za NE.
3M nisam nijednom za 10 godina video u Metrou, ali jesam nemacke Tesa.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako nesto treba ozbiljno da se zalepi onda Bison ili nesto poput toga:
http://www.bison.net/en/products/668-ta ... -fix-tape/
Imao sam neku matoru traku od pre 20 godina sto je stric doneo iz Dzermanije i konjina kupio novu Tesa i ovu matoru bacio - ne moze da joj prismrdi ova nova
http://www.bison.net/en/products/668-ta ... -fix-tape/
Imao sam neku matoru traku od pre 20 godina sto je stric doneo iz Dzermanije i konjina kupio novu Tesa i ovu matoru bacio - ne moze da joj prismrdi ova nova
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...