Banke - odabir, utisci...
Re: Banke - odabir, utisci...
@somi-car
to je vec pitanje za intezu al svakako mislim da je najbolja zastita zdrav razum i praksa da ne instaliras neproveren softver kako na mobilnom tako i na kompjuteru.
to je vec pitanje za intezu al svakako mislim da je najbolja zastita zdrav razum i praksa da ne instaliras neproveren softver kako na mobilnom tako i na kompjuteru.
Podesis limite u aplikaciji
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Kod Intese bar, kroz mobilnu aplikaciju se za minut se otvara višekratna ili jednokratna virtualna kartica, za internet plaćanja, tako da fizičke kartice nema potrebe izlagati bilo kom eksternom sistemu na videlo.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Njihove kartice nisam ni preuzeo. Placanja vrsim preko druge banke.
Pitao sam danas u banci i ne postoji neka dodatna autorizacija prilikom placanja.
Sto znaci cuvaj telefon i ne instaliraj nista
Pitao sam danas u banci i ne postoji neka dodatna autorizacija prilikom placanja.
Sto znaci cuvaj telefon i ne instaliraj nista
Za vikend izvršeno konačno spajanje sistema Euro i Direktne banke i prelazak na nov sistem i aplikaciju. Za divno čudo migracija prošla uspešno (mada mi trebalo 2 dana da dobijem call centar da mi resetuju lozinku), preneli sve šablone, istoriju plaćanja ...
Što se same app tiče sem mTokena ništa ne vidim novo da je donela. I dalje nema mogućnosti za nfc plaćanje telefonom.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Što se same app tiče sem mTokena ništa ne vidim novo da je donela. I dalje nema mogućnosti za nfc plaćanje telefonom.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Banke - odabir, utisci...
Hteo bi da otvorim novi racun koji bi mi sluzio za online kupovinu (nisam neki soping manijak bas) pa ne bi da redovno placam odrzavanje ako ce se koristiti npr. jednom mesecno ili manje. Kakva je ponuda kod ovih nasih mucenih banaka?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rajfajzen ima u ponudi iRačun kod koga je sve besplatno a otvara se online bez odlaska u banku.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
U intezi imas opciju da kreiras virtuelnu karticu na kojoj odredjujes koliko ce trajati i koliko para ce imati.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
On mi otpada jer vec imam racun u raiff 🥲havijer je napisao:Rajfajzen ima u ponudi iRačun kod koga je sve besplatno a otvara se online bez odlaska u banku.
Ponadao se, pa proverio ... Besplatno je 12 meseci ... Posle ide nekih 300 din mesecno ... A nigde ne pise ...havijer je napisao:Rajfajzen ima u ponudi iRačun kod koga je sve besplatno a otvara se online bez odlaska u banku.
2004 BMW e46 320d Touring 110kW
2003 Peugeot 206 1.4 HDi SOHC 8v 51kW
2006 Honda BF40A Marine Outboard SOHC / 808cc / 3 cyl / 6 valve / 4 stroke / 29.4kW
1995 Civic Hatchback D13B2 SOHC 55kW
1989 Civic Hatchback D16Z5 DOHC 95kW
2006 Honda BF40A Marine Outboard SOHC / 808cc / 3 cyl / 6 valve / 4 stroke / 29.4kW
Imam iRačun otkako se pojavio pre oko 2 godine, dinarski i devizni, 1 kartica za oba računa . Vodjenje računa je 0, provizija na dinarska plaćanja je 0. Uplate deviza i dinara na bankomatu, aplikacija radi za 10tku. Devizna plaćanja ka inostranstvu na 2 klika, tu im je provizija 0,8%. Na šalteru ne pamtim kad sam bio. Ubjedljivo najbolji od svih banaka. Samo nek ostane ovako, da ih ne ureknem.
Vidiš da kaže da je samo 12 meseci besplatno
Vidim, vidim
Ja ne tvrdim, kazem i sam sam se ponadao, ali posle duzeg guglanja nije me mrzelo da odem do banke ... Info za naplatu isplivao je tek posle postavljanja pitanja direktno po trecu put ... Hus-hus ...
2004 BMW e46 320d Touring 110kW
"Ni kod babe nema džabe".
Nisu Banke dobrotvorne organizacije. Uvek je samo cilj guljenje kože.
Nisu Banke dobrotvorne organizacije. Uvek je samo cilj guljenje kože.