Mobilne telekomunikacije
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Mobilne telekomunikacije
I ja sam razmišljao da pređem sa 10+ na 23+ ili čak Ultra. I takođe me brine taj 3,5mm hebo ih on i što su ga ukinuli. Kamion mi je i ol'skul pa nemam BT za medije u njemu, samo za razgvor. Lakše bi mi palo da kupujem Iphone bez 3,5mm jer se on ipak ne kupuje zbog funkcionalnosti. Danas ću da se prošetam do neke prodavnice sa telefonima da vidim jesu li dobili makar makete S23 serije, jer me kod Ultra brine i rukovanje.
Može li neko da mi objasni kakav je to giga napredak sa tim Snapdragon-om?
Može li neko da mi objasni kakav je to giga napredak sa tim Snapdragon-om?
Koja mu je cena?
Sent from my 2203129G using Tapatalk
- Gaginh0
Ako mene pitaš za 23 nemam pojma, meni je istekao ugovo pa bih preko operatera uzeo.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
U ranijim generacijama je Exinos bio 10-20% sporiji od Snapdragon, što i nije sad baš presudno. Ali grejao se više a baterija je kraće trajala. Pogotovo kad nisi na wifi već na mobilnim podacima. Čak je bilo u nekim reviewima da i slike znaju da budu lošije, kvalitet već duže vremena direktno zavisi od procesorske obrade posle okidanja.
Što se iPhone tiče, žena prešla sa 12 na 13, isti đavo, ništa specijalno se ne dobija, realno sve jedno dal je 12 ili 13. Da treba da biram između Samsunga i iPhona, definitivno Samsung.
- cozmo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
- Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI, Citroen Xsara Picasso 2.0 HDI
Brzi je 13, radi fluidnije. I bolja baterija.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Da ,baterija je bolja tj većeg kapaciteta, a punjenje i dalje kilavo.
Tu brzinu u radu nisam nešto primetio, iskreno, oba rade normalno. Čak su im i specifikacije skoro identične, jedino je procesor A14 VS A15 (oseti se u onim sintetičkim testovima).
Tu brzinu u radu nisam nešto primetio, iskreno, oba rade normalno. Čak su im i specifikacije skoro identične, jedino je procesor A14 VS A15 (oseti se u onim sintetičkim testovima).
Evo meni na s22 plus uz moje minimalno koriscenje telefona od kada sam iskljucio G5 baterija je od dva dana presla na 5 dana bez punjenja. U stvari bila je na 4 dana, onda je dosao zadnji update i sada izdrzava 5 dana…
Mislim da ne bih davao tolike pare sad na Samsung. Loš odnos početne cene i ostatka vrednosti posle koje godine. Imam S10 lite i merkam ajfona već mesecima, ali nisam nekako spreman za taj prelazak.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Što se tiče postprodaje, to si u pravu, jabuke drže cenu ubedljivo najbolje. Kao VW grupacija u auto industriji.
Mada, sviđa mi se ponuda u A1 S23+
- Gaginh0
Pa pitaj slobodno u ovoj temi da li da pređeš na Iphone. Evo ja palim ringlu za kokice.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nikad nisam prodao telefon. Ili je fizički propao ili je išao detetu ili nekom od rodbine. Doduše ni ne menjam ih često, kad dođe to vreme ne bi vredeo nešto ni da je ajfon.
Nek to pitanje postavi na drugom forumu za mobilne itd...Gaginh0 je napisao:Pa pitaj slobodno u ovoj temi da li da pređeš na Iphone. Evo ja palim ringlu za kokice.
Svi oni sto su protiv iPhone bi dobili ban ili kaznene poene itd itd itd
Ford S-Max 2,5t