Kompjuterske igre
Re: Kompjuterske igre
vozili smo mi i endurance trke od tipa 2 sata i tako nesto sa pit stopom to mi je vec bilo mucenje a setup je bio uvek bitan stim da je bilo modova kao kup takmicenja gde je setup bio lock sem par stavki.
Meni je ovo sasvim dosta, bude tu vise od sat ipo pogotovo kad su Sprint Staze, pa se oduzi, ali naravno u pauzama izmedju Training, Quali, Sprint i trke.
Bas smo sinoc vozili Holandiju, jebena staza ali i dobra, zavrsih na P6, super, obzirom da sam na startu bio p12
Ford S-Max 2,5t
Bas smo sinoc vozili Holandiju, jebena staza ali i dobra, zavrsih na P6, super, obzirom da sam na startu bio p12
Ford S-Max 2,5t
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Krenuo da igram neki Lost Words na mobilnom, i pošto mi je bilo sitno setim se da mogu da ga povežem preko Samsung Dex-a na laptop. Sad Dex može i wireless, ali tako zna tu i tamo da zamulja grafiku. Preko USB-C ide ok, mada ne deluje da je preko 30fps. Može da se igra!
Skines mobilni emulator i igras na kompu bez mobilnog, sa dosta boljom slikom i lepo preko misa.
Ja sam 4 u isto vreme koristio da igram jednu strategiju, posle cega sam definitivno batalio mobile gaming.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam 4 u isto vreme koristio da igram jednu strategiju, posle cega sam definitivno batalio mobile gaming.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sad sam na laptopu koji ima samo integrisanu grafiku, u poređenju sa njom S23 kida. Ovo sa Dex-om je način da nabrzaka pretvoriš laptop u eksterni monitor, a ima sigurno boljih opcija ako ćeš malo više da se zezaš.
A kad smo kod emulatora, otišao pre 6-7 godina sa drugarima na vikend, ponesem Wii da se zezamo, ali zaboravim jedan kabl. Srećom imao sam i laptop sa sobom. Instaliram Wii emulator (mislim da je Dolphin), povežem kontrolere preko BT i to je radilo.
A kad smo kod emulatora, otišao pre 6-7 godina sa drugarima na vikend, ponesem Wii da se zezamo, ali zaboravim jedan kabl. Srećom imao sam i laptop sa sobom. Instaliram Wii emulator (mislim da je Dolphin), povežem kontrolere preko BT i to je radilo.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Bolesno dobro izgleda. Jedva cekam.
Mene samo plasi koliko su stvari ukljucili u igru. Kako izgledaju one zurke u blatu, predpostavljam da ce sledeci gta7 biti u stvari mad max.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Ovaj je car. Hakovao je sa telefonom i TV boxom dok je bio u hotelu pod policiskim nadzorom..
https://www.theguardian.com/uk-news/202 ... ital-order
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
https://www.theguardian.com/uk-news/202 ... ital-order
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Al zato ga proglase ludim i eto mu celog zivota u ludari. Britanska demokratija.
Nije bas bez razloga otisao u ludaru kolko citam.
Pa sada ne mogu da mu sude to je glavni razlog - opet demokratija
Pravi (danasnji) britanac...Arion Kurtaj...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nije bas tema ali stigao je gedzet konacno