Sent from my SM-N975F using Tapatalk
A sta to od opreme ima?OMP napisao:sto klotaner? ne pratim nesto scenu ovih luksuznijih i novijih automobila da bih znao sta sve treba da ima od preme ali ovaj ima sve sto bi trebalo, preko ovoga je vec presonalizacija
ovaj ima sve sto meni a i vecini vozaca treba, i to vizuelno je sasvim dovoljno meni licno, ima opremu sigurno bolju od vecine nasih automobila 10 god starih koje sad vozimo, meni vise ne treba e sad kome trebaju raznorazne gluposti i gedzeti to je druga stvar, taj i ne gleda ovakav auto....km i cenu ne gledam komentarisem samo opremu...automatik meni licno nije nikakva prednost iako je danas default opcija kod ovakvih kolaXepoj87 napisao: 26 Mar 2020, 14:03A sta to od opreme ima?OMP napisao:sto klotaner? ne pratim nesto scenu ovih luksuznijih i novijih automobila da bih znao sta sve treba da ima od preme ali ovaj ima sve sto bi trebalo, preko ovoga je vec presonalizacija
Dodati parking senzori i avantgarde paket(samo vizuelno malo drugaciji auto).
Dodatno je presao 165k km.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
To je sve avantgarde paket i da, farove sam zaboravio. Oprema je daleko od proseka.Ivan napisao:Tuga je sto nema automatik pre svega i vecu navigaciju, ali oprema je makar prosek, pola tih c klasa sam video bez ksenona, bez te polukoze, losijim felnama itd.
Motor takodje iznad proseka ako gledam da je recimo pola takvih c 180 ili 200cdi.
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока