Inače, vozilo kao vozilo zahteva koncentraciju i nema opuštanja. Takođe, ko ima neke iluzije o njegovoj praktičnosti u smislu sklapanja, rasklapanja, unošenja u bus, kola, u kancelariju odmah da mu "srušim Sneška" jer je ipak to kabasta stvar od 12 kila i posle nekog vremena se čovek smori. Za nekog ko će da stane, da siđe, pa posle opet samo da krene i da se ne cima oko toga ova stvar je super. Takođe, ne treba zamišljati da je ovo neko ozbiljnije prevozno sredstvo i da sada s njim može čovek da se upusti u neko udaljavanje od civilizacije. Takođe, može da vas "zavede", pa da počen da vas mrzi da hodate što nikako ne treba dopustiti, pogotovu što je sam stav na trotinetu nezdrav za telo posle duže vožnje.
Stavio sam pozadi punu gumu pre dve nedelje i to mekšu od dve ponuđene smeše. Vožnja je daleko neudobnija, po običnoj kocki ne može da se vozi....može, ali igra vilica i vrlo je loše za kičmu i za celo telo koje sada služi kao amortizer i brže će se razdrndati zglob upravljača koji ionako iritirajuće "radi" sve vreme. Što se tiče ponašanja prilikom kočenja i menjanja pravca nisam primetio neku veliku razliku u odnosu na normalnu gumu. Ipak, s obzirom koliko često se gume mogu probušiti i koliko ih je teško promeniti puna guma pozadi nema alternativu.
Imam torbicu za rezervnu bateriju i mogu kad hoću da odem do prodavca da mi stavi...još nisam načisto da li mi treba jer mi je ovako korisna zbog prenosa sitnica.
Bitna stvar je da vodi računa da se ne pregreje elektromotor koji se nlazi u prednjem točku, a to se dešava kada se dugo vozi punom snagom ili duže na uzbrdici. Igrom slučaja svi koji su mi nešto pričali o trotinetima nisu mu spomenuli tu bitnu stvar, pa sam to sam iskusio...mada da sam uložio malo više razmišljanja mogao sam to da dokučim jer naravno da ne može da se hladi kada je potpuno zatvoren u kućištu. Srećom, moj se opravio posle hlađenja i nastavio da radi normalno.
Zatim još jedna esencijalna stvar je da pritisak u prednjoj gumi mora da bude uvek dobar i o tome mora da se vodi računa da bi trotinet išao dobro i da se ostlai delovi ne bi kvarili.
Korisna je stvar za neke ljude...meni baš koristi u ovom trenutku. Šteta što naše ulice nisu user friendly za trotinet, ali šta je tu je...