Koje su vakcine u ponudi na portalu?
Da li ima ta kineska sto se pravi na "klasican" nacin?
Pet proizvođača i kineska među njima
Kako si se prijavljivao, ja nisam imao te opcije, samo da li bolujes od neke specificne bolesti?Jumbo je napisao:
Nisam znao da ja sa 185 cm i 135 kg ne spadam u kategoriju gojaznih (BMI 39,4, a gojazni su više od 40) već treba da imam 138 kg.![]()
![]()
![]()
Ili ja nisam gojazan ili im je parameter loš
Pa kod specifičnih bolesti je bila i gojaznost sa BMI>40lami je napisao: ↑12 Jan 2021, 13:10Kako si se prijavljivao, ja nisam imao te opcije, samo da li bolujes od neke specificne bolesti?Jumbo je napisao:
Nisam znao da ja sa 185 cm i 135 kg ne spadam u kategoriju gojaznih (BMI 39,4, a gojazni su više od 40) već treba da imam 138 kg.![]()
![]()
![]()
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ima, samo si trebao da odčekiraš prvu opciju (tipa saglasan sam sa bilo kojom proverenom blabla...) i štikliraš drugu opciju sa sličnom formulacijom. Tada se pojavi meni gde označiš koje ti vakcine odgovaraju.lami je napisao:Kako si se prijavljivao, ja nisam imao te opcije, samo da li bolujes od neke specificne bolesti?Jumbo je napisao:
![]()
![]()
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Nista, u tom slucaju vratice im Rusi (odnosno Kinezi) tu uslugu.Darko je napisao:Sta ako vakcinacija bude potrebna za putovanja, a na primer EU odluci da je priznaje rusku ili kinesku? Vec se plasiraju takve price.