Da li ćete dobrovoljno primiti vakcinu protiv covid 19?
Re: Da li ćete dobrovoljno primiti vakcinu protiv covid 19?
Danas sam odveo majku na vakcinaciju. Dz s. venac
Danas su imali kineski sinofarm
Juce su davali fajzerovu
Kako se kome zalomi, sad ovim seniorima...
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Danas su imali kineski sinofarm
Juce su davali fajzerovu
Kako se kome zalomi, sad ovim seniorima...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Sve najbolje!
Jel nisu mogli birati ljudi?
Jok. To sto ima to ti je za taj dan
- Gaginh0
Od mega sile sa 5 vrsta vakcina, uostalom kao i sve ostalo što obeća, spali smo na daj šta daš jadnom narodu.
Bez ponosa se citiram:
Bez ponosa se citiram:
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa ne vidim ovde problem iskreno. Viska doza nece biti sigurno, a da se dozvoli izbor u okviru moguceg je sasvim ok.
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Golf Plus 1.9 TDI
Nismo ni na šta spali. Ne znam da se igde vakcina bira, pogotovo bira između 5 ponuđenih. Ovo sa izborom je opet neka njegova bolesna igranka, sa ko zna kojim ciljem. Verovatno da kupi vreme jer ništa osim kineske nije obezbedio, ali pokazaće vreme.
Ne sviđa mi se pomisao šta se dešava sa onima koji prime prvu dozu npr Fajzerove, a onda se za 20 dana ispostavi da nema druge doze. Kombinovanje različitih vakcina mi je već horor.
Ne sviđa mi se pomisao šta se dešava sa onima koji prime prvu dozu npr Fajzerove, a onda se za 20 dana ispostavi da nema druge doze. Kombinovanje različitih vakcina mi je već horor.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Gaginh0
Pa kad sam napisao ono gore u temi "Corona", dobio sam odgovor da zato postoji izbor, da bi se znalo trebovanje, da bi se izbeglo "neću ja tu, idem kući pa me zovite kad bude druga" i onda ostane tipa milion Fajzera jer ljudi nisu hteli da prime.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Srbija zvanicno ima potpisane ugovore za malo manje od 2 miliona vakcina.
Zvanicno,na danasnji dan.To je oko 30% populacije.Rqcunam da nas nema vise od 7 miliona ,sa decom.
Ostali su negde izvan,rade....
Trenutno smo na zacelju onih 57-58 zemalja gde je pocela vakcinacija,sa nekih 25+000 datih doza.
Inace u svetu 60+ miliona do danas.
2+ miliona primilo i drugu dozu...
Zvanicno,na danasnji dan.To je oko 30% populacije.Rqcunam da nas nema vise od 7 miliona ,sa decom.
Ostali su negde izvan,rade....
Trenutno smo na zacelju onih 57-58 zemalja gde je pocela vakcinacija,sa nekih 25+000 datih doza.
Inace u svetu 60+ miliona do danas.
2+ miliona primilo i drugu dozu...
Oni koji misle da ce vakcina protiv korone modifikovati njihovu dnk,treba to da vide kao priliku, šansu da postanu normalni.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: Honda Civic EU8 1.6 VTEC
- Kontakt:
Ide to lagano, ne može se ni očekivati puno brže. Meni je najviše žao ljudi koji su oboleli u ovom poslednjem talasu pred vakcinu. Nažalost neki i preminuli. Sad samo da izguramo dok mi ne dođemo na red.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
-
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Ma dobro je. Od koga je - odlično je. Samo da preteknemo dok nas ne pelcuju, i ja se sad toga najviše bojim, kad je kraj blizu.
Danas na ulici samo čujem prolaznike koji pričaju ko se zarazio, ko je u bolnici, ko je koliko proveo. Sve mi se čini da ćemo imati još jedan talas uskoro.
Danas na ulici samo čujem prolaznike koji pričaju ko se zarazio, ko je u bolnici, ko je koliko proveo. Sve mi se čini da ćemo imati još jedan talas uskoro.
Ja sam danas dobio rezultate IGG testa:
8.88, tako da se neću vakcisati narednih par meseci sigurno.. ali ne planiram da čekam mnogo..
8.88, tako da se neću vakcisati narednih par meseci sigurno.. ali ne planiram da čekam mnogo..
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Na tvoje pitanje
Dobio si ovaj odgovor od mene:Nego šta mislite, Imperator će da plati (recimo) po 5 miliona doza od sve 3 vakcine, pa će da baci ono što raja ne odabere, ili će biti "e, nema više ruske, aj sad ovu naci-američku, jbg, da se ne baci!"?
Znači, poenta je na trebovanju i eventualnom deficitu ilo višku i škartu, a ne na izboru.Zato tome služi prijava za vakcinu preko e uprave, da bi mogli da planiraju trebovanja.
Na tvoje gornje pitanje ćeš moći da trijumfalno poentiraš da si bio u pravu onda kada se pokaže da neke vakcine ima više nego što je realna potreba za njom, a do toga ima još da prođe najmanje nekoliko meseci jer su nam za sada sve potrebne.
- Gaginh0
Pa koja je svrha onda da čovek ima opciju izbora vakcina? Što nisu onda poručili (koliko su mogli) bilo koje vakcine sve dok ne uspeju da podmire kapacitete, nego ljude dovode u zablude i daju im kao neko pravo da nešto odlučuju, a na kraju - falus.
I ne želim da poentiram, niti se radujem tuđoj nesreći, niti sam autošovinista (mada na ovo poslednje te zdrav razum tera), samo sam hteo da se razreši dilema poente izbora vakcine kad ljudi svakako dobiju ono što trenutno ima. A raja se jadna raspravlja koja vakcina je pouzdanija i manke štetna. 'Leba i zadruge.
I ne želim da poentiram, niti se radujem tuđoj nesreći, niti sam autošovinista (mada na ovo poslednje te zdrav razum tera), samo sam hteo da se razreši dilema poente izbora vakcine kad ljudi svakako dobiju ono što trenutno ima. A raja se jadna raspravlja koja vakcina je pouzdanija i manke štetna. 'Leba i zadruge.
-
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Astra G 1.4 Twinport
I kad se trebuje roba, uvek su bitni rokovi jbm li ga. Tacno sam znao da ce tako nesto i biti...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk