ftj napisao: 06 Nov 2020, 16:37
Za sve one koji iole promišljaju tramp je jedini pravi izbor, svaka čast na izjavi.
U odnosu na ovakvog protivkandidata i šta on reprezentuje svakako da je on izbor. To je lak izbor, da ne može da bude lakši. Ali, ovde kao i u većini slučajeva u Americi kritika Trampa počinje i završava sa uvredom i etiketiranjem (kako neko normalan može...samo lud čovek ________, za njega glasaju samo ___________, on je rasista, seksista, ludak, __________). I tu sa priča završava u 99% slučajeva. Kad god se krenulo dalje, sa činjenicama i rezultatima ispostavilo se da iza toga ne stoji ništa. Od dva impičmenta koji su se pokazali neutemeljenim, pa na dalje...
Ovi američki izbori su bitni za ceo svet i njegove posledice osećaće ceo svet, ma ko bio izabran. O tome sam pisao u prvom postu na pitanje "što je toliko bitno".
O potrebi promena u američkom političkom sistemu i gde mainstream javnost greši u percepciji Trampa i naroda koji glasa z anjega pisao sam u 3 i 4.postu.
Nema potrebe da se ponavljam, pošto tvoje pitanje samo iziskuje vraćanje na prethodno. Nemam ja želju ovde da tebi ili bilo kome menjam mišljenje jer je to nebitno pošto smo u Srbiji. Sami ta kažem da je po bilo kom pitanju dobro da se zasniva mišljenje na nečem dubljem i solidnijem od lične etikete koju si primio do nekog iz druge ruke.
I kad pitate za neki auto kakav je, nećete se zadovoljiti sa odgovorom "nemoj da kupuješ, to je kanta", ili "to je vrh auto, nema bolje". Valjda vas interesuje više od toga.