Bonbon i druge SIM kartice za inostranstvo
Re: Grčka
Ja ih nisam nikad uzimao a cene su bile mislim 15-20e kako gde ako kupujes u trafikama i nekim radnjama a ne direktno kod opreatera, ima nova, vodafon, cosmote i mislim jos jedan operater svi nude neke svoje pakete razlictih cena i gb
Kolko vidim samo vodafon nudi onlajn esim 30 gb za 30 eur.
mobimatter daje 12 gb za 12 eur npr.
https://mobimatter.com/travel-esim/spar ... ination=GR
mobimatter daje 12 gb za 12 eur npr.
https://mobimatter.com/travel-esim/spar ... ination=GR
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nema te opcije više. Nažalost.zdushan je napisao:Back on topic,
Ima li neko informaciju (ko se vratio iz GR) postoji li još Cosmote kartica za flat internet od 30 dana?
Cena je bila 10, 12, 13e zadnjih godina
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Nema vise neogranicen ali ima 100gb 13e za mesec dana ili 7 dana neograniceno za 6,5e... Ja juce dopunio online za 15e, karticu imam evo vec cetvrta godina, posle poreza ostalo mi 13,65e. Aktivirao ovaj neogtaniceni za nedelju dana, kad istekne aktiviram opet i dodje mu na isto... Cosmote je u pitanju...
Послато са 2312DRA50C помоћу Тапатока
Послато са 2312DRA50C помоћу Тапатока
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
E hvala. Ja sam razumeo da nema više opcije.
Posetite www.garaza.rs !
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Izgleda da je manja verovatnoća da se najebe na granici, nego ranijih godina.
Što se tiče interneta, očekivano, "prate se", tako da i Vodafone nudi 7e, 7 dana, meni lično, najbolja ponuda.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Što se tiče interneta, očekivano, "prate se", tako da i Vodafone nudi 7e, 7 dana, meni lično, najbolja ponuda.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Za prethodnu diskusiju oko neta...
Ja ove godine koristim Maya.net esim na Tasosu, i korektno radi. Ovde nije baš idealna pokrivenost ni Vodafone ni Cosmote (zavisi od lokacije koji je bolji) pa i lokalci često imaju obe kartice, tako da se sa ovim esim šaltam gde šta bolje radi. Ne mogu da uporedim da li bi zvanična vodafone ili cosmote kartica imale još bolji net ili neki prioritet... ali ovo radi.
Ja ove godine koristim Maya.net esim na Tasosu, i korektno radi. Ovde nije baš idealna pokrivenost ni Vodafone ni Cosmote (zavisi od lokacije koji je bolji) pa i lokalci često imaju obe kartice, tako da se sa ovim esim šaltam gde šta bolje radi. Ne mogu da uporedim da li bi zvanična vodafone ili cosmote kartica imale još bolji net ili neki prioritet... ali ovo radi.