Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
Kupi nešto u Rijeki ili u Crikvenici pa će ti i Dalmacija biti na 2h
Pitanje nije namijenjeno meni,ali imam nekoliko info za Crikvenicu pa možda pomogne... Crikvenica je za sve uzraste od 0-99 god.milanns je napisao:Malo da skrenem s teme. [mention]Darko [/mention] kako ti se cini Crikvenica. Kakava populacija tu dolazi. Mladji - stariji - sredovecni, da ne kazem mi/ja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ajde, ti sa SM tablicama možeš gde hoćeš. Za njih si njihov, za nas si naš. ,Martin je napisao:Šta ste sve napisali ovde, mora da protekle 4 godine letujem u nekoj drugoj Hrvatskoj, ko zna...
Ne letujem u Hrvatskoj, niti me bilo šta veže za Hrvatsku, ali ovaj post je upravo dokaz da i sa "naše" strane postoje isto tako zagriženi, kao i sa druge strane.sasha015 je napisao: ↑01 Avg 2024, 23:14Dobro ste dosli u Loznicu,u subotu ,3 avgusta,na gradskom stadionu se obelezava godisnjica "oluje".
Pre toga malo pogledati snimke "oluje".
A onda mozete u Hrvatsku,da se lepo odmorite na rivi.
Uz put,svrtatite do Jasenovca.
Laku noc,gasi svetlo....
Fascinantno da ova tema i dalje postoji na forumu i da ima likova koji tamo letuju....
Tovarnik-Sid, prati kamere ili ako se i tu zaguzva idi na Ilok-Palanka, od Palanke do NS je nov asfalt i stizes za 40min maks i posle za bgd autoputljuba je napisao:Hvala, pogledacu na kamerama kada se priblizim pa cu odluciti gde da odem…