Hrvatska

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
LAV-LAV
Pridružio se: 27 Okt 2019, 10:49

Re: Hrvatska

Post od LAV-LAV » 01 Avg 2024, 17:13

Tako nekako

Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk

milanns
Pridružio se: 12 Okt 2012, 18:25

Post od milanns » 01 Avg 2024, 17:40

Malo da skrenem s teme. [mention]Darko [/mention] kako ti se cini Crikvenica. Kakava populacija tu dolazi. Mladji - stariji - sredovecni, da ne kazem mi/ja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Korisnikov avatar
123456
Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Post od 123456 » 01 Avg 2024, 18:02

maniaxxx je napisao:
ljuba je napisao:
31 Jul 2024, 17:17
Kako ste vi srecni :( sat, dva voznje i na moru ste….. Ja bi svakog vikenda bio na moru da mogu tako nesto…
Kad bi mogao do Dalmacije za dva sata, mojoj sreci nikad kraja.
Kupi nešto u Rijeki ili u Crikvenici pa će ti i Dalmacija biti na 2h Slika.

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

Poslednja izmena od 123456 u 01 Avg 2024, 18:02, izmenjeno 1 put ukupno.

LAV-LAV
Pridružio se: 27 Okt 2019, 10:49

Post od LAV-LAV » 01 Avg 2024, 18:03

milanns je napisao:Malo da skrenem s teme. [mention]Darko [/mention] kako ti se cini Crikvenica. Kakava populacija tu dolazi. Mladji - stariji - sredovecni, da ne kazem mi/ja.

Pitanje nije namijenjeno meni,ali imam nekoliko info za Crikvenicu pa možda pomogne... Crikvenica je za sve uzraste od 0-99 god.
Ona plaža koju je @Darko slikao je centralna plaža idealna za familije s djecom.Prije par godina se naplaćivala 10 kn, ali taj idiotizam je netko uspio riješiti jer je bio loš ugovor koncesije.Nije se smjelo unositi doslovno ništa jer si sve morao kupiti na toj plazi. Već par godina je tamo slobodna teritorija za sve ljude Slika

Crikvenica je inače omiljeno mjesto Zagrepčana, zovu je Crikva.
Blizu im je i tu dolaze svaki vikend, često su se znali bahatiti jer su iz "Metropole" hahahah

Jedino je parking problem jer se naplaćuje svugdje.

Ali imaš puno opcija jer je Krk blizu, mostarina se više ne naplaćuje pa možeš imati svakodnevne izlete na više mjesta , plaža.
Šipci izrazito prisutni kao i na istarskoj obali...

Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk

milanns
Pridružio se: 12 Okt 2012, 18:25

Post od milanns » 01 Avg 2024, 19:14

Zahvaljujem

sasha015
Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi

Post od sasha015 » 01 Avg 2024, 23:14

Dobro ste dosli u Loznicu,u subotu ,3 avgusta,na gradskom stadionu se obelezava godisnjica "oluje".
Pre toga malo pogledati snimke "oluje".
A onda mozete u Hrvatsku,da se lepo odmorite na rivi.
Uz put,svrtatite do Jasenovca.

Laku noc,gasi svetlo....
Fascinantno da ova tema i dalje postoji na forumu i da ima likova koji tamo letuju....

Korisnikov avatar
Gazu
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu » 01 Avg 2024, 23:35

Ne bi ja išao baš ni u suprotnu krajnost gde samo pričamo o njihovim sr*njima, da samo oni ne valjaju, a da smo mi cvećke. Sva tri naroda su tu zas*ala.

Po mom mišljenju, razumljiva mi je to pojava da tamo ima nacionalističkih bolida s obzirom na sve što se dešavalo, imamo i mi naših bolida, ali i dalje smatram da je sve i jedan takav buzdovan upravo - bolid. Dakle, razumem pojavu sa nekog istorijskog kakvog već aspekta, ali smatram da je svako takav jedna prilično ograničena osoba, ali koja nažalost može da napravi štetu drugom.

A kod nas sa HR tablicama OK prolaze i što pretpostavljamo da su u pitanju Srbi iz Hrvatske, ne zato što su naši bolidi čestiti.

PS. I naravno, ni meni ne bi bilo svejedno da idem tamo u Dalmaciju na letovanje svojim kolima - trenutno ništa od toga.😁

Heineken
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150

Post od Heineken » 02 Avg 2024, 00:51

Zanimljiva tema uvek na ovom forumu. Kolega iz HR gde si ti našao da Srbinu posebno Beograđaninu objašnjavaš stanje u Hr :kezo: ? Kad on zna bolje
Rođen sam u tom usranom Splitu, moji najlepši deo života proveli tamo ali ( jbg uvek to ali) Velika većina naroda tamo Vam želi sve najgore možete vi da mislite šta hoćete ali to je tako i to se nikad neće promeniti. Traume koje se vuku odande ništa ne može izlečiti. Za te traume nije odgovorna nikakva vojska, ustaše ovi ili oni odgovorni su obični ljudi, prve komšije, matori drkoši
penzioneri... Prosto neverovatno. Budala ima svuda ali ta patološka mržnja .
Da li treba ljudi da idu tamo, što da ne? Svi smo slobodni ljudi, ratovi su prošli pa svako neka letuje gde želi.
Da li mi valjamo, a oni tamo ne? Naravno da nije tako, Srbija puna razno raznih idiota ali te mržnje na tom nivou ima u mnogo manjoj meri.

Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac » 02 Avg 2024, 05:53

Martin je napisao:Šta ste sve napisali ovde, mora da protekle 4 godine letujem u nekoj drugoj Hrvatskoj, ko zna...
Ma ajde, ti sa SM tablicama možeš gde hoćeš. Za njih si njihov, za nas si naš. ,Slika

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !

Korisnikov avatar
ljuba
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba » 02 Avg 2024, 07:18

Da li imate neku preppruku za ulazak u Srbiju iz Hrvatske a da nisu Batrovci? Svake godine idem tamo i ume da bude bas ozbiljna guzva…

PS: Ljudi umeju da budu bas gadni - svih nacija i veroispovesti. Nekako svoje najlakse tolerises, posto imas prirodan osecaj pripadnosti… A evo bas gledam na TV-u najnoviju Tompsonovu pesmu “Da se ne zaboravi”. Najveci tres od reci i poruke. Ali ima toga svuda.. Bas deca i zena komentarisu da je Hrvatska muzicka scena propala, melodija, tekst i slusljivost (osim izuzetaka i naravno stare) je bas na niskom nivou (u muzickom smislu :))

PS1: A da ne pricam o dozivljajima iz JNA koju sam sluzio u Kninu. Oni koji su imali iskustvo znaju o cemu pricam, i kako su nacionalne tenzije uvek bile jake, ali socijalne razlike su jos jace (selo - grad, skolovani - neskolovani) Ljudi traze sta ce da mrze da bi im njihov zivot izgledao bolje..
Poslednja izmena od ljuba u 02 Avg 2024, 07:36, izmenjeno 3 puta ukupno.

Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac » 02 Avg 2024, 07:18

Tovarnik?

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !

Korisnikov avatar
ljuba
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba » 02 Avg 2024, 07:33

Hvala, pogledacu na kamerama kada se priblizim pa cu odluciti gde da odem…

Korisnikov avatar
mix024
Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS

Post od mix024 » 02 Avg 2024, 07:44

sasha015 je napisao:
01 Avg 2024, 23:14
Dobro ste dosli u Loznicu,u subotu ,3 avgusta,na gradskom stadionu se obelezava godisnjica "oluje".
Pre toga malo pogledati snimke "oluje".
A onda mozete u Hrvatsku,da se lepo odmorite na rivi.
Uz put,svrtatite do Jasenovca.

Laku noc,gasi svetlo....
Fascinantno da ova tema i dalje postoji na forumu i da ima likova koji tamo letuju....
Ne letujem u Hrvatskoj, niti me bilo šta veže za Hrvatsku, ali ovaj post je upravo dokaz da i sa "naše" strane postoje isto tako zagriženi, kao i sa druge strane.

Korisnikov avatar
Heinz
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz » 02 Avg 2024, 07:50

Pa i naša je muzika propala, samo što nju slušaju i u HR.

Ima nešto od Milana Mumina na temu domaće scene, možda pronađem, kako je sad sve isto i nemaš pojma ko peva a pune se Arene.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Kabal
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal » 02 Avg 2024, 08:09

ljuba je napisao:Hvala, pogledacu na kamerama kada se priblizim pa cu odluciti gde da odem…
Tovarnik-Sid, prati kamere ili ako se i tu zaguzva idi na Ilok-Palanka, od Palanke do NS je nov asfalt i stizes za 40min maks i posle za bgd autoput

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Odgovori