Koliko troši?
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Re: Koliko troši?
Ljubo, ti promašio godište.
Zbunjuju administratori i čovek se zanese .
Koliko ti je dugoročna?
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Zbunjuju administratori i čovek se zanese .
Koliko ti je dugoročna?
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
U pravu si Evo promenio sam. Tesko je pamtiti godine Nemam pojma kolika mi je dugorocna posto se stalno nesto resetuje. Moja procena izmedju 6 i 7 - vise ka 6. Uglavnom racunam da mogu sa punim rezervoarom (55l) bar 800km da prodjem
- stejer
- Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
- Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG
2019. Skoda Superb 1.6 TDI 120ks DSG7 (cip 145-150ks)
Sa kraja na kraj Beograda autoputem bez guzve:
Beograd - Pozarevac - Beograd, iz cuga. Autoput tempomat 130 kmh, magistrala 80kmh:
Simpatican prevoz. Prvi put vozim Superb malo duze, jer mi je Cupra na servisu. Mali odmor od druzenja sa pumpama. Kapiram pricu sto ih ima u tom broju kod nas i sto se toliko voze.
Sa kraja na kraj Beograda autoputem bez guzve:
Beograd - Pozarevac - Beograd, iz cuga. Autoput tempomat 130 kmh, magistrala 80kmh:
Simpatican prevoz. Prvi put vozim Superb malo duze, jer mi je Cupra na servisu. Mali odmor od druzenja sa pumpama. Kapiram pricu sto ih ima u tom broju kod nas i sto se toliko voze.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Od Segedina do slovačke granice. Vožnja po ograničenju, a negde i sporije zbog uslova. Oko Pešte malo gužva i posle toga jaka kiša jedno vreme.
Alfom…
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobar tempo. Po ovome ispada da sa rezervoarom prelazi tek nešto više od 400km. Verovatno rezervu ne računa u ovih 99km. Rezervoar 50 litara?
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Koliko troši?
Burazer menja svog BMW-a 525 dizela karavana iz 2015. za dosta mlađeg ali običnog sa 2.0 biturbo benzincem (tako mi rekao, ne znam tačnu oznaku, niti to pratim). A svaki mesec dolazi ovamo iz Nemačke… Biće zanimljivo čuti ima li razlike u potrošnji na toliku kilometražu…
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
A sta to znaci obican?
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Koliko troši?
Kad nije karavan, kako se to zove?
Iako obožavam benzince, mislim da mu to nije dobra odluka za tolike kilometraže.
Iako obožavam benzince, mislim da mu to nije dobra odluka za tolike kilometraže.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Aha.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Limuzina, sedan?Saša je napisao:Kad nije karavan, kako se to zove?
Na temu zamene BMWa:
Direktor sektora neke firme u Berlinu, Nemac, ima 5icu karavan iz 2003. (recimo). Ima oko pola miliona km, odlično očuvan. Pitali ga naši zašto (bre) to vozi i zašto ne menja, a odgovor je bio: "Zašto bih ga menjao? Ništa mu ne fali, odlično me služi. Ne znam ni šta bih kupio".
Tapa
U pravu je covek.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- Saša
I ovaj auto što vozi sada je perfektan i bogato opremljen, nijedan problem do sada. Kupio ga je pre nekoliko godina sa već lepom kilometražom i sada taj auto ima preko 350.000 i verovatno samo zbog toga ga i menja. Ta sledeća petica ima 80.000 i turbo-benzinac je pa ćemo videti kako će se pokazati.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ne, ne, ne. Nisam ovo resetovao pri punom rezervoaru. Tu sam stao da sipam i pokazao je autonomiju od 780 km. Rezervoar je 64 litre.
Ovo iznad je od Bratislave do granice sa Hrvatskom, sa malo jačim tempom od Pešte (do tad dosta kamiona). Nakon odvajanja posle Pešte nije bilo uopšte gužve, pa sam malo brže vozio i na pojedinim mestima išao solidno brzo. Moram priznati da mi je teško da shvatim kako ljudima nije zamorno da konstantno voze baš velikim brzinama. Meni baš predstavlja napor sve preko 160-170, a kamoli preko 200, što Alfa stvarno dobro hendluje. Da se razumemo, ja ne vozim čak ni toliko, već uvek oko ograničenja.
A ovo je Bratislava - Novi Sad preko Hr, sa čekanjem od nekih 40 min na granici.