Android Auto/Car Play
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Re: Android Auto/Car Play
Ja sam davno, još pre otprilike 10 godina u inostranstvu bez problema i neta koristio neku verziju iGo Primo i generalno je radila sasvim dobro osim jednog dana kada je bilo baš, baš oblačno i nikako nije mogla uhvatiti satelite.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Naravno, mora tako zbog bezbednosti u saobraćaju/propisa.Saša je napisao:Da li se kod vas koji koristite AA Viber i WhatsApp poruke baš vide tekstualno? Kod mene se ne vide i Siri hoće da ih čita i da glasovno odgovorim a “ona” da pošalje poruku. To je baš s.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Svrha toga je da ti kaze da si primio poruku i od koga.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Još gore, onda proradi crvić da vidiš šta piše u poruci i moraš uzeti telefon u ruke. 

To je opcija, treba da radi navigacija besprekorno i bez toga. I na mobilnim i na tabletima i na laptopovima i na auto multimedijama.
GPS prijemnik upravo služi tome da nije potrebna bila kakva odlazna komunikacija sa bilo čime. Za 30tak sekundi do minuta se nalaze svi dostupni sateliti ako postoji kakva takva optička vidljivost.
Probao radi testa, za oko 15tak sekundi odredi početnu lokaciju bez neta, "vidi" oko 30tak satelita na mojoj lokaciji.