Isto od reči do reči.Kuzmanovic je napisao:+1 70Mai pro kamera, u februaru ce biti pune cetiri godine kako svakodnevno radi. Nikad resetovana kamera ili formatirana kartica, jedino se nekad poremeti datum i vreme i to je to.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Kamera za kola
Re: Kamera za kola
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG
Meni su, kao i većini, prvo otišli konektori, ka GPS modulu.Sloba je napisao:Ja je imam, ali više ne koristim. Odlična, samo je loše kućište.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Malo se deformisala od sunca.
A onda se odvalila sa jedne strane.
Inače, super je radila

TapaT
Ova osnovna prva što su izbacili se drži.
Traži da se preformatira kartica u nekoliko meseci i to je otprilike to. 4-5 godina.
Traži da se preformatira kartica u nekoliko meseci i to je otprilike to. 4-5 godina.
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Meni od kada sam ubacio karticu u kameru nikada nije tražilo formatiranje kartice.
Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока
Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Ja sad kad bi menjao ne znam sta bi uzeo umesto moje Viofo a119. A razmisljao sam da uzmem neku drugu koja ima podršku u vidu aplikacije za telefon.
Inace radi odlicno. Nakon 4godine sam zamenio samo memorijsku,ubacio drugu i to je to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inace radi odlicno. Nakon 4godine sam zamenio samo memorijsku,ubacio drugu i to je to
-
- Pridružio se: 11 Apr 2019, 20:51
- Garaža: Suzuki SX4 S-Cross 1.4 (Benzin 1373 / 140 6MT 2WD) 2019.
I kod mene A119 radi odlično. Deluje mi bolje nego sve koje se kod nas mogu kupiti.
Viofo ima novije modele koje mogu da se konektuju na telefon. Čak i bolji video čip, Sony STARVIS 2, ali nisam siguran koliko je u praksi zaista bolje?
Možda neko može da podeli iskutsvo ovde.
Ja razmišljam da kupim novu i stavim je napred, a postojeću A119 da stavim da snima pozadi.
Viofo ima novije modele koje mogu da se konektuju na telefon. Čak i bolji video čip, Sony STARVIS 2, ali nisam siguran koliko je u praksi zaista bolje?
Možda neko može da podeli iskutsvo ovde.
Ja razmišljam da kupim novu i stavim je napred, a postojeću A119 da stavim da snima pozadi.
stefankmn je napisao: ↑15 Nov 2023, 16:38Ja sad kad bi menjao ne znam sta bi uzeo umesto moje Viofo a119. A razmisljao sam da uzmem neku drugu koja ima podršku u vidu aplikacije za telefon.
8 punih godina, niti ikada resetovao kameri, niti menjao karticu, niti jedan problem osim što je sada oslabila bateria i gotovo ništa ne drži.
Inače, Kenwood.
Inače, Kenwood.
Meni A119 često ne odreaguje na dolazak napajanja tj ne uključi se kada dam kontakt. Isto, tokom snimanja počne da se restartuje bez ikakvog pravila. Kupljena je 2017.
U drugom autu 70mai ona prva što se pojavila radi bez i jedne greške godinama već. Jedina joj je mana što nema detekciju pokreta pa na parkingu snima non stop dok se ne isprazni powerbank preko kog radi.
U drugom autu 70mai ona prva što se pojavila radi bez i jedne greške godinama već. Jedina joj je mana što nema detekciju pokreta pa na parkingu snima non stop dok se ne isprazni powerbank preko kog radi.
-
- Pridružio se: 11 Apr 2019, 20:51
- Garaža: Suzuki SX4 S-Cross 1.4 (Benzin 1373 / 140 6MT 2WD) 2019.
A119 ima opciju odloženi start. Može u meniju da se podesi.
Da slučajno ne gubi kontakt tokom truckanja ili se resetuje i kada je recimo staviš na sto?
Vremenom kontakt slabi posebno, ako se često skida i vraća, i to im je boljka. Rešava se stavljanjem tankog sundjera (ja sam dobio uz kameru) izmedju kamere i ležišta.
Da slučajno ne gubi kontakt tokom truckanja ili se resetuje i kada je recimo staviš na sto?
Vremenom kontakt slabi posebno, ako se često skida i vraća, i to im je boljka. Rešava se stavljanjem tankog sundjera (ja sam dobio uz kameru) izmedju kamere i ležišta.
Dare4x4 je napisao: ↑15 Nov 2023, 19:42Meni A119 često ne odreaguje na dolazak napajanja tj ne uključi se kada dam kontakt. Isto, tokom snimanja počne da se restartuje bez ikakvog pravila. Kupljena je 2017.
Nije do odloženog starta. Ima ga u novijim verzijama firmware-a, a kod mene je stariji. I to sa kontaktima je rešeno nekom penastom podlogom koja je stigla uz kameru. Bez nje kamera trucka u držaču i to se čuje na snimku kao pucketanje.
Takođe, često mi se desi da kad ugasim auto kamera se restartuje, a povezana je preko powerbanka. Nije mi jasno šta se tu desi i kako ona detektuje da je kontakt isključen kad je vezana na powerbank i posle gašenja auta radi satima na tu struju.
Takođe, često mi se desi da kad ugasim auto kamera se restartuje, a povezana je preko powerbanka. Nije mi jasno šta se tu desi i kako ona detektuje da je kontakt isključen kad je vezana na powerbank i posle gašenja auta radi satima na tu struju.