Kamera za kola
Re: Kamera za kola
Kod VAG može da se aktivira zatvaranje šibera i prozora. Ima razlog što je isključeno, verovatno ždere struju. Većina stvari koje zaostaju u korisničkom iskustvu u automobilu u odnosu na neke druge igračke jer jer su zahtevi pouzdanosti i otpora na razne fizičke i temperaturne stresove neuporedivo veći. Bitno je sagledati te stvarčice i iz drugih uglova. Električnim kolima je lakše da primene sve te gluposti jer imaju džinovsku bateriju koju konvencionalna kola nemaju.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sve to može da se namesti, samo da neko hoće. Ubaci se recimo dodatni akumulator koji će stalno da napaja tu opremu (to mnogi luksuzniji automobili odavno imaju), da starter ne bi bio ispražnjen. Evo, krenulo se masovno (konačno) i sa Li-Ion akumulatorima, 100 Ah sa BMS-om je sada oko 300 evra, što je 3x manje nego pre par godina. A smešno mali i samo 10-11 kila težak. Par takvih i napajaš stalno šta poželiš. 350 evra i dobijaš unutra pride i Bluetooth modul pa pratiš stanje baterije na svom telefonu kao u video igrici. No biće to, moraju to sve na kašičicu pomalo i debelo naplatiti.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za gomilu stvari moze da se nadje resenje, al onda i cena ode u beskraj, sve je balanseroSaša je napisao: ↑28 Jul 2024, 09:49Sve to može da se namesti, samo da neko hoće. Ubaci se recimo dodatni akumulator koji će stalno da napaja tu opremu (to mnogi luksuzniji automobili odavno imaju), da starter ne bi bio ispražnjen. Evo, krenulo se masovno (konačno) i sa Li-Ion akumulatorima, 100 Ah sa BMS-om je sada oko 300 evra, što je 3x manje nego pre par godina. A smešno mali i samo 10-11 kila težak. Par takvih i napajaš stalno šta poželiš. 350 evra i dobijaš unutra pride i Bluetooth modul pa pratiš stanje baterije na svom telefonu kao u video igrici. No biće to, moraju to sve na kašičicu pomalo i debelo naplatiti.

Koja je razlika između te 2, vidim da su im cene skoro iste?zrnkemiki je napisao: ↑25 Jun 2024, 13:04Posedovao sam 70Mai 1S poprilicno dugo, i zadovoljan sam bio tom kamerom, sada bih za druga kola da uzmem novu kameru, ali sam u dilemi da li opet uzeti model 1S, ali vidim da se pojavio jos jedan model slicne cene 70MAI M300, ima li ko iskustva sa ovim modelom?![]()
Imam mali problem. Promenio sam telefon i sad mi 70mai aplikacija radi lošije, tj nelogično se povezuje sa kamerom. Na starom telefonu kada uđem u aplikaciju ona odmah pređe na wifi od kamere i kada izađem vrati se na kućni wifi ili na megabajte ako nisam kući. Na novom to neće, nego ja moram ručno da prebacim na kamerin wifi, a kad završim sa aplikacijom, mobilni ostaje povezan na wifi od kamere. Zbog toga mi na mobilnom ne radi internet, pa ako zaboravim da se diskonektujem sa kamere ja npr nisam online na viberu dok god se vozim.
Ima li neko ideju kako da podesim da bude kao što je bilo na starom telefonu?
Ima li neko ideju kako da podesim da bude kao što je bilo na starom telefonu?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I ja sam imao taj problem, kada dam davno prešao sa Huaweija na Samsung. Problem sam rešio tako što sam, iz drugih razloga, prestao da koristim kameru 
Tapa

Tapa