Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
Poz,prekosutra sam u bg,pa idem do vince da odradim atest za zadnja stakla,dali je neko radio u vinci atest?Zanima me jel ima u sklopu tog kompleksa banka,posta,tehnicki pregled,da kad dodjem popunim uplatnice i sve zavrsim tu na licu mesta?I koliko se ceka na atest?
Ima posta u blizini, i tehnicki relativno blizu. Radovi su u toku neki, bice uskoro i tehnicki i placanje na licu mesta.
Auto se sutra pregleda, meri propustljivost-refleksija. Prekosutra verovatno dobijas papir koji treba da se overi na tehnickom pregledu i vrati nazad. Posle toga kada Agencija odobri predmet stampa se, i salje na kucnu adresu ili licno preuzima.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Auto se sutra pregleda, meri propustljivost-refleksija. Prekosutra verovatno dobijas papir koji treba da se overi na tehnickom pregledu i vrati nazad. Posle toga kada Agencija odobri predmet stampa se, i salje na kucnu adresu ili licno preuzima.
Poslednja izmena od Markoni u 04 Dec 2018, 16:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Hvala puno,a jel ima negde na netu uplatnice sa tacnom cifrom,br.racuna i poziv na broj,da ja to uplatim pre nego sto odem tamo.I jel mogu tehnicki da odradim pre nego sto odem tamo?
Tehnicki ne mozes, uplate mozes. Okacicu ovde sta ide od uplatnica.CR7 je napisao:Hvala puno,a jel ima negde na netu uplatnice sa tacnom cifrom,br.racuna i poziv na broj,da ja to uplatim pre nego sto odem tamo.I jel mogu tehnicki da odradim pre nego sto odem tamo?
Odradio danas u vinci ceo proces,sve mi zavrsili u jednom danu,samo cekam atest papir za neki dan.
- Vlada11070
- Pridružio se: 29 Jan 2017, 01:33
Ja sam skinuo folije kod mene, ostavio sam samo na zadnjoj šoferci, prošao tehnički bez problema.
Da li je u AMSS-u i dalje ispitivanje 2400 ili su digli cenu na 4800, zna li neko provereno?
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Nista odgovoricu sam sebi od 10.09.2018 je povecano na 4800, elem odradih atest, sutra samo da vratim papir sa teh i da sacekam atest nekih 5 dana.
Pohvala jedna za momka iz AMSS-a
Pohvala jedna za momka iz AMSS-a
Скинуо сам старе фолије, па сам затамнио позади 95%, црно је ко ноћ, напред 30%, био данас у АМСС, за сат и по времена средио све, имао сам срећу што је неко каснио на заказан технички па сам и њега код њих одрадио, све укупно трајало сат и по времена.
Трошкови:
1. Фолије 9.500
2. Сагласност 3.000
3. Испитивање 4.800
4. АБС 3.300 + 310
5. Технички 4.800
Све укупно 25.710рсд
Трошкови:
1. Фолије 9.500
2. Сагласност 3.000
3. Испитивање 4.800
4. АБС 3.300 + 310
5. Технички 4.800
Све укупно 25.710рсд
Gde će ostaviti nalepnicu kada se vratim da stavim tamniji foliju?
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kakva saglasnost?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Saglasnos proizvodjaca za prepravku vozila.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока