T-T
Ti si isao varijantu 2+2, a ja sam "u liniju". Najvise vremena i zivaca ode na odredjivanje mesta za ugradnju, bar kod ovih sto ih fabricki nisu imali u ponudi.pedja napisao:Kao da je teško otići do farbara i odraditi odgovarajuću boju. Katastrofa je kada stave crne senzore na automobil druge boje, pogotovo svetle.
T-T
Ove kineze koje sam gledao na aliju kazu prodavci da mogu da se farbaju. Da ne mogu da se farbaju, sumnjam da bi kinez slagao, s obzirom da svi ti prodavci sa alija vracaju pare ili salju nove proizvode na najmanju mogucu zamerku jer se plase od losih ocena i komentara.OMP napisao:nisu svi senzori podlozni farbanju, ima onih koji mogu da se farbaju a ima onih koji ne smeju jer nece raditi, cisto sumnjam da ovi kinezi za ove pare mogu da se farbaju, mislim mogu ali da li ce raditi???
Mnogo šta nismo znali pre 15 ili više godina. Bio je dobar i fiksni telefon, radnje koje su radile do 15h subotom, a nedeljom nikako, za praznike tek .. Ipak, čovek se na bolje navikne.OMP napisao:do pre 15 godina nismo znali sta je senzor sad nam od jednom obavezan, mozda za ove nove generacije vozaca koje nisu vozile starije automobile bez senzora i raznoraznih pomagala u voznji, ne kazem da nije to korisna stvar ali meni uopste nije neophodna, znam vise njih koji su se previse oslanjali na te senzore pa im se i pored toga desi da se oslone i na drugi auto, ogradu, banderu