Kako se vozi u Srbiji?
Re: Kako se vozi u Srbiji?
"Jedna budala baci kamen u bunar, 50 pametnih ne mogu da ga izvade."
Имам једно потпитање...
Isao u petak, idem preko ogranicenja i sklanjam se bajkeru koji bukvalno leti i nastavljam dalje. Dva minuta kasnije, on napravi kolonu, jebe sve redom. Pomislio, da mu se nije neko od njih zamerio, pa ajde se ja ubacim. Ne on je isao po cenu udesa, ubrza, pa zakoci. Srecom, nisam bio sam, inace bih ga najverovatnije pokosio.
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_20240927_161038_Video Player.jpg (42.98 KiB) Pogledano 757 puta
Na koliko metara odstojanja si mu ti prišao i pri kojoj brzini ?
Nisam prisao, nego on ubrza, pa koci. Na kraju je bilo i manje od metra. Trebao da se sklonim od iskompleksiranog kretena, znam, nimalo pametno.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Koliko mogu da primetim ograničenje je 80kmh a ti si uglavnom na oko 100kmh konstantno.
Nije u redu što je bockao kočnicu ali možda je hteo da te malo smiri da popustiš gas.
Nije u redu što je bockao kočnicu ali možda je hteo da te malo smiri da popustiš gas.
Propustio ga na pgranicenju od 100, kad je on isao 140+, dosao je do vrha i onda je krenuo da koci celu kolonu, to se ne vidi na snimku, bukvalno je bilo prazno ispred njega traka kilometar, a imao je delova gde je bila prazna i desna traka. Ne, samo je klinac sa parama koji je hteo malo da se zabavi - nova oprema, novi motor. Izgleda nije dovoljno za devojku, pa mora da .ebe nas.
A i to ogranicenje od 80 tu retko ko postuje.. Ili bar ja imam taj utisak 
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Poštuju svi kada se zaguši i juri se celih 3-5-10km/h u kolonama kreni stani 

Ja ne verujem sta sam pogledao i jos to predstavljeno kako je motorista ovde ludak. Pa jos i izjava udario bih ga da sam bio sam. Krajnje zabrinjavajuce, izvini, morao bi neku introspekciju da uradis i dobro razmislis mozda o nekom tretiranju takvog ponasanja.
motorista ne zna ko je iza njega kao sto ti znas u kolima, on kad je video je i ubrzao. to sto si ti vozio na pola metra je bukvalno kao da si mu drzao pistolj uperen u glavu jer nije dovoljno brzo isao po tvojim standardima.
motorista ne zna ko je iza njega kao sto ti znas u kolima, on kad je video je i ubrzao. to sto si ti vozio na pola metra je bukvalno kao da si mu drzao pistolj uperen u glavu jer nije dovoljno brzo isao po tvojim standardima.
Ja ne znam sta nije jasno, on jeste ludak, vozio je prvo 140+, pa kad je dosao do vrha, da li mu je neko svirao ili mu je bila fora, krenuo je da koci kolonu. Vidim 500 m dalje, on je u levoj traci namerno koci. Te price da ne zna ko mu je iza, macku o rep, video sam kako namerno usporava i gleda u retrovizor za svaki slucaj gleda dokle moze da se igra.
Nikad ne forsiram nikoga da ide brze ukoliko ima gde da se skloni.
Ja tebe pozivam da ponovo pogledas i da vidis da je samo na snimku imao bar 5 prilika da se skloni, a da ne pominjem ove druge sto je cimao. GPS na kameri ne stize da isprati brzo promene, usporavao je on i na 60, pa ubrza do 100, pa opet uspori.
Nijedno kocenje koje je odradio, nije imao nikog ispred sebe, ako to ne vidis, a jasno je na snimku, onda nista.
P.P.S.
Kome nije jasno o kojih 140 + pricam, neka pogleda prvi snimak, 32. sekunda.
Nikad ne forsiram nikoga da ide brze ukoliko ima gde da se skloni.
Ja tebe pozivam da ponovo pogledas i da vidis da je samo na snimku imao bar 5 prilika da se skloni, a da ne pominjem ove druge sto je cimao. GPS na kameri ne stize da isprati brzo promene, usporavao je on i na 60, pa ubrza do 100, pa opet uspori.
Nijedno kocenje koje je odradio, nije imao nikog ispred sebe, ako to ne vidis, a jasno je na snimku, onda nista.
P.P.S.
Kome nije jasno o kojih 140 + pricam, neka pogleda prvi snimak, 32. sekunda.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Vidi se jasno da je motociklista provokator. Nema sta on da radi u preticajnoj traci ako ne pretice vozilo pored, niti je on tu da regulise brzinu kretanja. Ako si u preticajnoj pretices, ne vozis uporedo.
Možda ću i ja sad zvučati kao kreten, ali neki dan na autoputu kreće suženje neko zbog radova i najavljeno je znakovima. Krenemo svi da se prestrojavamo u srednju traku i to nekako ide, dok se neko ne seti da ode skrooz do početka kolone i krene da se ubacuje, i tako jedan po jedan i naravno mi u srednjoj se stalno zaustavljamo i krećemo. I sve me to nerviralo dok jedan kamion nije izašao iz kolone i krenuo i on da obiđe sve i da se ubaci a bukvalno je 300m ostalo do tog suženja. I meni prekipi, ubacim se u tu levu traku i vozim 10 na sat kao i kolona pored (a ovaj što je bio iza mene provali šta radim i ostavi mi mesto u toj koloni). Legao kamiondžija na sirenu, ja kuliram. Kad u jednom momentu meni neko kuca na prozor
A on ladno zaustavio kamion, došao do auta, pokucao i kao "Šta radiš majmune?", ja ga samo pogledao i on se okrenuo i pobegao.
Jako me nervira taj bezobrazluk gde on misli da će sad pre proći, a mi smo majmuni koji čekamo u koloni. Kao i na granici kada se pametni tako ubacuju..

Jako me nervira taj bezobrazluk gde on misli da će sad pre proći, a mi smo majmuni koji čekamo u koloni. Kao i na granici kada se pametni tako ubacuju..
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
+1schonenk je napisao:Vidi se jasno da je motociklista provokator. Nema sta on da radi u preticajnoj traci ako ne pretice vozilo pored, niti je on tu da regulise brzinu kretanja. Ako si u preticajnoj pretices, ne vozis uporedo.
Siroti mali bajkeri. Kad je neko seljacina onda je seljacina, bilo na trotinetu ili u kamionu. Da je neko hteo da prozbori koju s njim, nestao bi u sekundi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Mi smo cudan narod, iz krajnosti u krajnost. To se napolju resava rajfeslus sistemom. Obe kolone se spajaju vozilo po vozilo. Nema potrebe da se jedna kolona razvuce kmtrima. Plus ne dolaze u iskusenje pojedinci.Momčilo je napisao: ↑01 Okt 2024, 09:06Možda ću i ja sad zvučati kao kreten, ali neki dan na autoputu kreće suženje neko zbog radova i najavljeno je znakovima. Krenemo svi da se prestrojavamo u srednju traku i to nekako ide, dok se neko ne seti da ode skrooz do početka kolone i krene da se ubacuje, i tako jedan po jedan i naravno mi u srednjoj se stalno zaustavljamo i krećemo. I sve me to nerviralo dok jedan kamion nije izašao iz kolone i krenuo i on da obiđe sve i da se ubaci a bukvalno je 300m ostalo do tog suženja. I meni prekipi, ubacim se u tu levu traku i vozim 10 na sat kao i kolona pored (a ovaj što je bio iza mene provali šta radim i ostavi mi mesto u toj koloni). Legao kamiondžija na sirenu, ja kuliram. Kad u jednom momentu meni neko kuca na prozorA on ladno zaustavio kamion, došao do auta, pokucao i kao "Šta radiš majmune?", ja ga samo pogledao i on se okrenuo i pobegao.