Slažem se, ja uzeo odavno neku "Audi".Delija je napisao:Ma ima tih zastita i za sediste ispod decijeg sedista i za sediste ispred. Smesna je cena.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Slažem se, ja uzeo odavno neku "Audi".Delija je napisao:Ma ima tih zastita i za sediste ispod decijeg sedista i za sediste ispred. Smesna je cena.
+1pedja je napisao:Mi smo išli na sedište do 105cm, sa 360° rotacijom.
Nekako mi je dete isuviše malo, da bi iz jajeta prešlo u uspravan sedeći položaj, posebno da se vozi u smeru kretanja vozila. Ta sedišta, koja pokrivaju više kategorija, imaju svoje kompromise.
Moje dete još ne zna šta znači vožnja u smeru kretanja vozila, i potrudiću se da još neko vreme ne sazna. Sedište se rotira, za lakše ubacivanje, ali je trenutno zaključana mogućnost okretanja unapred.
TapaT
Što duže da se vozi u kontra smeru dok dobro ojačaju vrat i vratni mišići.Nemanja92 je napisao:Meni je bas i ideja bila da ga okrenem da gleda napred, kako bi mogao vise da prati sta se desava i da vidi malo kuda putujemo.
Jeste preporuka da se do 3-4te vozi unazad zbog vrata ali upravo ovo, trogodišnji blizanci su u smeru napred a između njih je 9 mesečna ćerka i ona konstantno izvija glavu sa strana i želi da gleda napred tako da kada preraste jaje i ona ide u 9-36kg kao što su i malci.