Policijske patrole i radari
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Policijske patrole i radari
Dva smes, tri ne smes
Izazov je to učiniti jer ovde niko ne drži rastojanje, na bilo kom putu, bilo gde u zemlji. Što su uslovi za vožnju lošiji, to se više nabijaju, sporije voze i niko ne pretiče, niti ostavlja mesta da bude preteknut pristojno.
To mi se često dešava na putu NS-Šabac. Nabiju se jedni u druge, pogotovo kamioni i onda kada pretičem, ako imam prostora, obidjem po 10 vozila u nizu. Nije bas bezbedno, jer lako moze da krene neko u preticanje a da ne pogleda u retrovizor, ali nekada covek nema gde da se ubaci izmedju dva vozila.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Dobro je znati da se smeju preteći makar ta dva.
- cozmo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
- Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI, Citroen Xsara Picasso 2.0 HDI
Odavno je taj propis.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Imadoh juce situaciju na autoputu Milos Veliki, posle naplatne rampe.
Vozio sam 140 km/h na tempomatu, kao i uvek. Desna traka je bila zakrcena od kamiona.
Crna insignia mi se nabila, i kako se uvek pomerim brzima, dadoh gas da prodjem kamione. Izasao sam na 170km/h msm i pomerio se u desnu traku.
Videh kad me obisao da je imao ukljucene blinkere pozadi.
Sad, da li je to presretac, ili drzavno vozilo? I sta mislite, da li ce mi stici kazna? Mislim da je napred bio 1 covek, mada nisam siguran.
I kolika je kazna? Recimo da me uhvatio na 180km/h, nisam siguran koliko sam isao u tih par sekundi.
Da napomenem da kad me pretekao, nastavio je da vozi i otisao priicno brzo, nije me zaustavljao.
Vozio sam 140 km/h na tempomatu, kao i uvek. Desna traka je bila zakrcena od kamiona.
Crna insignia mi se nabila, i kako se uvek pomerim brzima, dadoh gas da prodjem kamione. Izasao sam na 170km/h msm i pomerio se u desnu traku.
Videh kad me obisao da je imao ukljucene blinkere pozadi.
Sad, da li je to presretac, ili drzavno vozilo? I sta mislite, da li ce mi stici kazna? Mislim da je napred bio 1 covek, mada nisam siguran.
I kolika je kazna? Recimo da me uhvatio na 180km/h, nisam siguran koliko sam isao u tih par sekundi.
Da napomenem da kad me pretekao, nastavio je da vozi i otisao priicno brzo, nije me zaustavljao.
Сад му није ништа...
Službena. Zaustavio bi te da je presretac
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Policijske patrole i radari
Pun grad (NS) radara, čuvajte se. Plus opet zuje oni na motorićima i pišu kazne. Izgleda da fali para u budžetu, trebaće uskoro platiti silne autobuse… 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG
U prethodna dva dana sam video baš dosta onih Belih kako fotkaju (nepropisno) parkirana vozila.
TapaT
TapaT
Iskreno po NSu i ne strahujem od radara jer retko kad predjem 55, maks 60..
Vece mi je cimanje van naselja negde, tu znam da se zaletim..
Bas sam danas sedeo sa kolegom iz firme koji je zaduzen za putnicki program. I pitam ga za kazne od kamera negde po gradovima, kaze nista mu jos nije stiglo. Samo autoput prosecna brzina stize.
A imamo dosta auta, mislim mozda oko 120.
Vece mi je cimanje van naselja negde, tu znam da se zaletim..
Bas sam danas sedeo sa kolegom iz firme koji je zaduzen za putnicki program. I pitam ga za kazne od kamera negde po gradovima, kaze nista mu jos nije stiglo. Samo autoput prosecna brzina stize.
A imamo dosta auta, mislim mozda oko 120.
Malopre me zaustave po 2 put za 10 god. Bacio pogled na registracionu nalepnicu, uzeo vozačku, saobraćajnu i ličnu i nešto proveravao dobrih 5 min. O čemu se radi? Šta proveravaju? Ili je zato što sam u Pirotskom okrugu bio sa Niškim tablicama, pa čisto zbog radi eto?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ispunjavao normu.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Nemam bilo kakvih zamerki na njega, bio je kulturan i profesionalan. Bio je neki omladinac u pitanju, oko 25 god.