Škoda Superb Mk.3
Re: Škoda Superb Mk.3
Po prospektu 1425kg sa ovim motorom, a Kodiaq sa istim motorom 1570kg, a ima definitivno bolju aeordinamiku od Kodiaqa
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
SUV mi nikad nije bio u razmatranju (probao par modela). Kad sam sam volim da poteram i ne odgovara mi to ljuljanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Leon sa blizu 1400 kila, 150KS i 250Nm svakako nije mrcina, ni pri preticanjima ni na AP, bez problema 180-190 ide, probao sam x puta u Nemackoj, uz to uvek ima oko 150 kila tereta u gepeku. Tako da ni ovaj Superb ne bi trebalo da ima nikakvih problema sto se dinamike tice.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
meni se superb bas svidja i ne bih ga izbegao sa ovim motorom samo ako je motor dobar i pouzdan, nisam se nesto udubljivao u te vagenove novije agregate. 150 konja ne bi trebalo da bude lose u ovoj prici samo opet zavisi ko sta ocekuje.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Moj superb 2 ima valjda oko 100 ks (1.9) motor i iskreno lepo se vozi a potrosnja je gotovo uvek na otvorenom 5l
Nekom prosecnom brzinom vozim....
Tako da sledece godine planiram da ga zamenim za 3 generaciju i iskreno onaj 1.6 od 120 ks mi je sasvim dovoljan.
Mislim da novi od 150 ks moze pristojno da se vozi
Nekom prosecnom brzinom vozim....
Tako da sledece godine planiram da ga zamenim za 3 generaciju i iskreno onaj 1.6 od 120 ks mi je sasvim dovoljan.
Mislim da novi od 150 ks moze pristojno da se vozi
Niko ne treba da brine da je ovaj 1.4TSI sa 150KS lenj motor, naprotiv treba ga provozati i onda steći pravi utisak, u svakom slučaju moj sledeći auto će biti 1.5TSI , sasvim korektan motor sa jeftinim održavanjem i odličnom potrošnjom. Naš narod navalio na dizele,adblue i DPF probleme....
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Da ga zadrzavam ja bih obavezno izbegao interval sa LL 30kkm na dosta manje na 1.5TSI.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
SuperB je napisao: ↑25 Mar 2023, 22:44Niko ne treba da brine da je ovaj 1.4TSI sa 150KS lenj motor, naprotiv treba ga provozati i onda steći pravi utisak, u svakom slučaju moj sledeći auto će biti 1.5TSI , sasvim korektan motor sa jeftinim održavanjem i odličnom potrošnjom. Naš narod navalio na dizele,adblue i DPF probleme....
Samo, kad se vozi da ne bude "lenj", onda tako i trosi...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Sportline