Duke je uzeo kad je Stelvio bio na akciji, i tada sam se ja raspitivao za drugara koji je tad vozio X trail, i premišljao se da li ima smisla da predje na Stelvio i plašio se potrošnje za 2.0T 280. Duke uzeo, ovaj moj nije i posle se pokajao ali jebiga, njegova je šteta.
Bilo je to tada povoljno na lizing, ne sećam se tačno cifre.
Alfa Romeo Stelvio
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Alfa Romeo Stelvio
nidza je napisao: ↑22 Jun 2024, 15:02Nadam se da ne misliš na nov za te pare?
Ima ovih novih 6okih, lep je. Nisam doduše siguran koliko ljudi posle neke od novijih Alfi kupe nju ponovo. Nažalost, tako je. Neki novi kupci, i vrlo malo njih,
Neće ni @DukeNS da uzme ponovo Alfu. Firma koja je jako blizu da napravi savršen auto u svakom segmentu u kom postoji, ali i zapne na kapitalnim brljotinama, jer ništa ne usvaja od ispravki gresaka iz prošlosti.
Da ne bude zabune oko razloga zbog kog verovatno ne bih ponovo uzeo Alfu, navodim ispod jedan od ranijih postova.
Da su nastavili putem kojim ih je poveo Markione i da imam želju i mogućnost da na auto potrošim velike pare, ne bih imao dilemu da li je opet uzeti ili ne.
DukeNS je napisao: ↑09 Feb 2024, 23:09Šansa je najverovatnije 0, ali samo iz razloga što su Djulija i Stelvio (gotovo sigurno) poslednji automobili projektovani i napravljeni na ovaj način. Da im nije cena porasla, a opcije sužene, vrlo moguće da bih pred kraj isteka garancije uzeo isti model. Auto je stvarno vrhunski.
Da se vratim na auto sa situacijom od večeras. Bio nam je u gostima ženin brat od ujaka i kad je odlazio, pitam ga da li hoće da ga odbacim, jer je došao peške. Kaže on - samo ako ćeš me odbaciti Alfom (planirao sam da ga bacim Kliom). Pre toga sam ga vozio samo jednom, u prvim danima nakon kupovine auta, dok sam još pazio na motor. Pošto ni sâm nisam već neko vreme sebi dao oduška i provozao Stelvia kako bog zapoveda, vozio sam ga podnožjem Petrovaradinske tvrdjave i onda po Mišeluku. Ne zna se ko je imao veći kez od nas dvojice. Stvarno neverovatno kako se dobro vozi u Dynamic modu! Ako jedan auto i nakon 50k km izazove takvu sreću i uživanje kod vozača, verujem da to dovoljno govori o zadovoljstvu.
A i teško da se danas za ove novce može dobiti bilo šta slično (nisam siguran da bih i dao ovoliko para za auto), tako da će sledeći auto biti nešto skromniji. Ali se nadam da to neće biti skoro…
Ako Jura kaže ono što kaže za Stelvio, onda to ima veliku težinu.DukeNS je napisao: ↑22 Jun 2024, 12:16https://www.instagram.com/reel/C7WNtc6M ... J1MXhoOA==
Iako je reklama za nešto bezveze, reči su suština.
Stelvio
Стелвио са Фераријевим мотором.
Alfa sa Ferrari motorom! Stelvio QV 510hp
Auto Analiza
53.697 прегледа 21. 8. 2024.
auto_analiza TikTok: / auto_analiza Informacije o automobilu: Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio - 2.9 V6 ( 510 ks - 8 brzina - automatik) - Pogon: 4x4 - Godište: 2019. - Maksimalna brzina: 283 km/h - Ubrzanje 0-100 km/h: 3.8 s - 600Nm Autor klipa: Nemanja Lazarević Poslovni e-mail: office@autoanaliza.rs
Alfa sa Ferrari motorom! Stelvio QV 510hp
Auto Analiza
53.697 прегледа 21. 8. 2024.
auto_analiza TikTok: / auto_analiza Informacije o automobilu: Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio - 2.9 V6 ( 510 ks - 8 brzina - automatik) - Pogon: 4x4 - Godište: 2019. - Maksimalna brzina: 283 km/h - Ubrzanje 0-100 km/h: 3.8 s - 600Nm Autor klipa: Nemanja Lazarević Poslovni e-mail: office@autoanaliza.rs
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Videh te u nedelju ali sam žurio nešto... Super ti leže dva poslednja slova tablice (jel to personalizovana?), nisam ni skontao ranije. Stelvio izgleda kao zmaj.
Nije njegov
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Pa di žuriš nedeljom?
Da nije bio ponedeljak?