Škoda Superb Mk.3
Re: Škoda Superb Mk.3
Koje je njima ludilo mozga sa ovim folijama i panelima za maskiranje. Umesto da stave onu leopard foliju ko sav normalan svet.
Al bio bi zesci trip da neko stavi na svoj auto onu maskirnu foliju sto npr bmw stavlja.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Al bio bi zesci trip da neko stavi na svoj auto onu maskirnu foliju sto npr bmw stavlja.
Pa jel su Audi ili nisu.nidza je napisao:Čini mi se da će da izgleda kao velika Octavia.
Tapatalk
PS, ali najbliži realnosti.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ne znam ko bi kupio pasata kraj ove makine
Ili c klasu...
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Pa sad, ne zele svi auto ogromnih gabarita.
Odlican je!!
Au ako bude ovakav.
Ja sam potpuno isto mišljenje imao kad smo iz Jette A5 prešli u Octaviu A5FL (verovatno sam vam se popeo na glavu ovim poređenjem). Neverovatno da je kopija bolja od originala.
Superb izgleda kao Octavia za dečake, i konačno Superb koji bih vrlo rado kupio.
Ja sam potpuno isto mišljenje imao kad smo iz Jette A5 prešli u Octaviu A5FL (verovatno sam vam se popeo na glavu ovim poređenjem). Neverovatno da je kopija bolja od originala.
Superb izgleda kao Octavia za dečake, i konačno Superb koji bih vrlo rado kupio.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne znam da li VW sme da dozvoli da izgleda ovako
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Jedino za godinu dana da je puste u prodaju dok se pokupuje passat sta bude moglo.
Realno akk bude jeftiniji onaj biturbo ima ce kupaca. U onim realnijim cenama u kojima je sada dizel ispod 200ks i 1.4tsi ipak ce realnija kupovina biti ovakav superb.
Realno akk bude jeftiniji onaj biturbo ima ce kupaca. U onim realnijim cenama u kojima je sada dizel ispod 200ks i 1.4tsi ipak ce realnija kupovina biti ovakav superb.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Konacno jedan lep Superb , ako bude tako izgledao.
Poslednji renderi se dosta razlikuju od onih paparazzo fotki.
Izraženiji bočni "nabori", spušteno "dupe" i "uglasta" hauba.
Mislim da su fotke već "gotova stvar", tj. to je to.
Izraženiji bočni "nabori", spušteno "dupe" i "uglasta" hauba.
Mislim da su fotke već "gotova stvar", tj. to je to.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Škoda Superb Mk.3
Lep, bas lep.Ali i dalje ne verujem da ce onog ko ima i moze da kupi Passata odvuci. Jedino ko kalkulise pa trazi veliki auto, ali opet ima konkurente drugih marki.
To je kao kada bi rekli da ce neko krenuti da kupi A4, BMW 3, C klasu a izabere Passata zbog cene/opreme.
Veci problem ima Golf sa Octaviom i Polo sa Fabiom po meni.
Uostalom pogledate oglase i vidite koliko je Superba a koliko Passata. Ja znam samo Ivana ko je krenuo da kupi Paju a uzeo Superb zbog opreme, motora, cene. Ali on nije bio kupac i nije kupac Passata i Superba, a njegov cale se nameracio na Passata.
Superb je po meni odlicna varijanta velikog i dobrog auta, kad hoces da nisi upadljiv i da ne bodes oci.
To je kao kada bi rekli da ce neko krenuti da kupi A4, BMW 3, C klasu a izabere Passata zbog cene/opreme.
Veci problem ima Golf sa Octaviom i Polo sa Fabiom po meni.
Uostalom pogledate oglase i vidite koliko je Superba a koliko Passata. Ja znam samo Ivana ko je krenuo da kupi Paju a uzeo Superb zbog opreme, motora, cene. Ali on nije bio kupac i nije kupac Passata i Superba, a njegov cale se nameracio na Passata.
Superb je po meni odlicna varijanta velikog i dobrog auta, kad hoces da nisi upadljiv i da ne bodes oci.
Ne slažem se. Ja bih pre Merca, a pogotovo VW ili Audija uzeo ovo čudo. Verovatno postoje in drugi ljudi koji slično misle.
Na stranu što će biti manje ili mnogo jeftiniji od navedenih.
Tapatalk
Na stranu što će biti manje ili mnogo jeftiniji od navedenih.
Tapatalk
Ja ga ne bih uzeo pre nego trojku.
Baš lep auto, konačno da i Superb liči na nešto
Baš lep auto, konačno da i Superb liči na nešto