2017 Toyota Supra
Re: 2017 Toyota Supra
Jbte pet godina spektakularno najavljuju ovaj auto i na kraju sta? Bmw sa karoserijom toyote i enterijerom od corolle ?!?
To ni u USA ne prolazi jer ce pre kupiti original tj bmw ako nista drugo nego zbog imidza i jer je iz evrope.
To ni u USA ne prolazi jer ce pre kupiti original tj bmw ako nista drugo nego zbog imidza i jer je iz evrope.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kakva Celica. Ni traga onom Fast&Zuriosm smeku.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Unutra kombinacija BMW-Mazda, bar mi tako deluje na prvu.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Audi ili Mazda...što se tiče centralnog dela.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Isto i meni lici da su preuzeli sa BMW-a srednju konzolu (rucica menjaca, Idrive i dugmici oko nje), kontrola klime, radio i komande na volanu takodje sa BMW-a. Jedino su izgleda svoj displej stavili. A koliko vidim sa slika ima i virtuelni kokpit.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
Ok, znali smo da ce biti na istoj platformi, ali jesu li morali bas samo da prepakuju Z4?
Znaju li se okvirno cene? Moja pretpostavka je 60k za base model.
Znaju li se okvirno cene? Moja pretpostavka je 60k za base model.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Neki tvrde da su MX-5/124 Abarth i GT86/BRZ totalno razliciti automobili, pa tako veruju da ce i ovde biti slucaj.
Ja ne verujem ni u sta navedeno. Pa sve i da jeste tako, ovakvi automobili moraju da imaju neku pricu u pozadini. Kako ces ti da prodas pricu o tradiciji, trte, mrte kad prodajes Tojotu napravljenu u Austriji. Nema tu duse, nema nicega.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Ja ne verujem ni u sta navedeno. Pa sve i da jeste tako, ovakvi automobili moraju da imaju neku pricu u pozadini. Kako ces ti da prodas pricu o tradiciji, trte, mrte kad prodajes Tojotu napravljenu u Austriji. Nema tu duse, nema nicega.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Ima Bmw-ov motor, isti ZF menjac, infotainment iz Bmwa...jedino ako nisu svoje vesanje pravili, ali koliko vidim, kontrole vesanja, volana i menjaca, u vidu modova su identicni onima u Bmwu, pa je i to verovatno iz Bmwa.
To nije losa stvar sa strane toga koliko ce auto biti dobar, ali je losa stvar za Toyotu i rep koji Supra ima.
To nije losa stvar sa strane toga koliko ce auto biti dobar, ali je losa stvar za Toyotu i rep koji Supra ima.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 14 Jan 2019, 21:10, izmenjeno 1 put ukupno.
U USA 50.000 dolara.
Pa da, znaci kod nas i Nemaca 60-70k evra.