Vožnja na gas - vaša iskustva
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Vožnja na gas - vaša iskustva
@Saša , da li znaš koliko košta produženje atesta?
Inače, Lovato je plinski sistem koji je ugradjen. Dobar, loš?
Ne znam što ulaziš u to uopšte. My 2 cents.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pa već je ugrađen. Šta sad, neće da vadi valjda.
Ja sam razmišljao o vađenju te godine kad je rađen atest na 10 godina. Ali na kraju nisam video računicu da se izvadi.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Ja sam razmišljao o vađenju te godine kad je rađen atest na 10 godina. Ali na kraju nisam video računicu da se izvadi.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Ako neće velike kilometraže da pravi taj auto, ja ne bih sebi komplikovao život novim informacijama i aktivnostima.
Prošle godine reatest u Nišu u AMSS je koštao 5500din i nije bila potrebna izjava majstora niti bilo kakva prepravka u odnosu na pre 5 godina.
Lovato je firma a koji sistem je u pitanju?
Obično ako dizne odu u problem kod sistema sa ubrizgavanjem plina čupa se sve i baca u kantu komplet, preskupa je zamena dizni.
Prosto se ubaci novi Stag, najefikasnije rešenje.
Ako sve radi vozi, ne diraj i uživaj.
Obično ako dizne odu u problem kod sistema sa ubrizgavanjem plina čupa se sve i baca u kantu komplet, preskupa je zamena dizni.
Prosto se ubaci novi Stag, najefikasnije rešenje.
Ako sve radi vozi, ne diraj i uživaj.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG
Možda je mislio na Opelatrojanac je napisao:Pa već je ugrađen. Šta sad, neće da vadi valjda.
TapaT
Mladic je mazohista , navija za Vojvodinu .
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Vožnja na gas - vaša iskustva
Neko je već napisao, 5500 din (ako nije pokupelo u međuvremenu). Taj pregled je uglavnom obična formalnost i uzimanje para. Nikad mi nisu ništa našli niti zamerili.DukeNS je napisao:[mention]Saša[/mention] , da li znaš koliko košta produženje atesta?
Lovato je veoma poznata italijanska firme. U Novom Sadu imaš ovlašćenog uvoznika i servis. Generalno, Italijani i Poljaci su već decenijama lideri na tržištu LPG uređaja.
Ništa oko plinske opreme ne treba da te preterano brine, nema tu ništa ni skupo ni komplikovano a pritom je jedina stvar u autu koja se isplati sama pa čak isplati i auto (ako ga dovoljno dugo voziš).
Ja sam do sada inače prešao skoro 250.000 sa Puntom (za 13 godina) a pre toga 70.000 sa Yugom 60 (4 godine).