Stariji automobili...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Stariji automobili...
Kod limanskog parka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Mitsubishi Colt 1200 GL, 1988. godište, Beograd, JHBMNC15AJU403723, 062294891.
Navodno samo 18000 km, od prvog vlasnika, garažiran, registrovan, prva boja. Svakako jeste lepo očuvan primerak.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 1_pl1_plv0
Navodno samo 18000 km, od prvog vlasnika, garažiran, registrovan, prva boja. Svakako jeste lepo očuvan primerak.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 1_pl1_plv0
Odličan auto takoreći nepoderiv. Zlatno doba japanske auto industrije po pitanju kvaliteta.
bas dobar
- BlackAndWhite
- Pridružio se: 09 Okt 2020, 19:52
- Garaža: Porsche Macan ,VW Touareg 7L 2007 3.0 TDI, Audi A2
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Giluietta TCT
356 B Super 90
Treba zagledati detalje. Iako se podaci o proizvodnji odnose na 1980-1983, moguće je kako su to samo informacije o izvozu za nemačku: u Brazilu je proizvođen gotovo identičan auto i bilo ih je i kod nas - Envemo Super 90. Očev profesor je imao ovaj model u prvoj polovini sedamdesetih, verovatno repliku, ćale je pričao kako se govorilo da je iz Brazila... iako Envemo svakako nije jedini proizvođač replika 356.
- BlackAndWhite
Da li je to ovaj model automobila? Ova slika je iz jednog muzeja u Nemačkoj, ne znam da li je ro ugla slike, ali mi deluje kraća hauba, slično, ali ima razlike, kad već spomenusmo repliku ili je drugi model.
- Prikačeni fajlovi
-
- IMG_5327.jpg (113.08 KiB) Pogledano 1670 puta
-
- Pridružio se: 01 Apr 2024, 22:59
U zadnje vreme sve vise i vise ljudi srecem sa mercedesima 190tkama i audi 100tkama da li nemaju za bolje ili ih voze iz meraka ali je jako lepo videti te automobile koji ce nadziveti sve ove modele o kojima pricamo po forumu.
- BlackAndWhite
Ma ovo novo je sve mekano, narokano tehnologijom manje više nepotrebno sem što se proizvođačima isplati da zarađuju na prodaji rezervnih delova, ništa mi zalije nije nego što sam prodao kocku 318is, siguran sam da bi je u toku proleća leta najviše vozio sada, nego nisam ima prostora da to lepo garaziram pa je otišla 10 godina i tada za lepe pare nešto oko 7000€. Generalno meni su automobili 90tih najdraži i kod BMW-a početak 2000tih E39 i E46 M modeli.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...