Dobro,po tom odgovoru vidim da je tvoje zapazanje totalno neracionalno,to jest,uz neke tvoje nerealne kriterijume,a izjava pausalna.
Jedno je kada ti se nesto ne svidja,a drugo je kada proizvod nije dobar.
Kazes lepo,po mom ukusu,to nije lepo,a ne da kritikujes nesto sto ima veze samo sa licnim ukusom,kao da je to generalna mana.
Kazes uzela stednja maha,a ceo auto u kozi,aluminijumu,ukljucujuci i dugmice,i celu tablu u kozi,nema trunke plastike...
Gde je to uzela maha stednja? U bojama? Sta,crna piano,i sedista u kozi boje cigle su stednja?
Ja licno isto ne volim onu piano black varijantu lajsni,i moj izbor bi bilo black ash wood,ali daleko da je bilo sta u onom automobilu stednja.
Ti si stariji covek,pa volis vise penzionerske enterijere koliko sam primetio,ja licno volim sportski,i onaj enterijer mi je pun pogodak,samo piano da se zameni black ash drvetom,koje je takodje crno.
A takodje,sto se izbora tice,imas najveci ikada izbor enterijera i exterijera u toj klasi.
Moze da bude ceo(ukljucujuci volan,i sve delove plastike i koze) siv,ceo braon,bez braon,sivo crn,ceo crn,crno bez,sa 3 nijanse braon,1 alu,i 2 crne varijante lajsni,sivu,bez,belu,cigla crvenu,crnu,braon boju koze. A bice i dvobojne varijante,kao i carbonski enterijer.
Ja ne znam gde ces naci pravu varijantu enterijera,ako neces tu.
I onda ti dodjes i kazes kako se primacuju tragovi stednje... Pa svaka ti cast.
Evo ti mog idealnog enterijera,iz moje konfiguracije koju sam sklapao:
Onaj na sajmu je isti,samo sa piano black drvetom.
Evo ti ga klot,samo sa dodatom kozom,nadam se da je dovoljno svetao: